Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Dynamo Beach

Na vorig jaar weer gestart te zijn met beachvolleybal trainingen maken we dit jaar een volgende stap. We hebben nog meer bekwame trainers gevonden om de trainingen op Dynamo Beach te geven. Gezien de animo vorig jaar is het ook gelukt extra velden te vinden (naast de velden aan de Voorwaarts beschikken wij dit seizoen ook over velden aan de Laan van Kerschoten, bij AHV Achilles). Dit betekent dat wij dit jaar het aantal trainingen fors kunnen uitbreiden. De trainingen zullen dit jaar van 8 mei tot en met 13 juli zijn.


Er zullen voor elke groep op 2 momenten in de week Beachtrainingen gegeven worden. Wil je aan één training deelnemen kost dat 55 euro voor het hele seizoen. Als je beide trainingen wilt volgen kost dat 100 euro.


We zullen werken in trainingsgroepen bij het beachvolleyballen. De groepen worden gemaakt op basis van de aanmeldingen.


Het is ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen, hier moeten dan minimaal 8 spelers in zitten. Dit betekent dat de 8 mensen of meer (je kunt een groep via beach@svdynamo.nl opgeven) sowieso in een groep zitten. Wel kan het zo zijn dat, door de inschrijvingen het wel zo zijn dat er nog spelers bijkomen. Dit zullen spelers van een vergelijkbaar niveau zijn, maar de groepen worden nooit te groot!


Let op: iedereen van je groep moet zich ook zelf inschrijven voor de trainingen.


Het maakt dus niet uit of je lid bent of geen lid bent van SV Dynamo Apeldoorn, iedereen is welkom bij Dynamo Beach! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met: beach@svdynamo.nl


Heb jij zin om dit jaar weer te beachvolleyballen en wil je hier graag beter in worden? Meld je dan snel aan voor de trainingen want die beginnen al na de meivakantie! Aanmelden kan via de volgende link: https://shop.svdynamo.nl/beach-2023/