Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

233 jaar volleybalervaring houdt het voor gezien

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Voor Rieke Horsman, Marleen Jacobsen, Irma Woudenberg en Tineke van Dijk is de tijd van gaan gekomen. De jonkies van het dames 11-team van SV Dynamo moeten in de toekomst verder zonder hun meest ervaren teamgenotes. Bij elkaar opgeteld stopt zegge en schrijve 233 volleybalervaring ermee.
Arjan de Frens, die het illustere kwartet de afgelopen twee seizoenen onder zijn hoede had, neemt met een brok in de keel afscheid van de dames. De coach genoot van het enthousiasme waarmee Rieke, Marleen, Irma en Tineke elke training en wedstrijd tekeergingen. De Frens noemt het viertal een voorbeeld voor iedereen.
“De afgelopen twee seizoenen heb ik het voorrecht genoten om deze ervaren toppers in combinatie met een aantal andere toppers te mogen begeleiden. Het was me een waar genoegen en een fantastische uitdaging. Ik vind het geweldig met hoeveel plezier, enthousiasme, teamspirit en zelfreflectie zij hun sport beoefenden”, roemt de coach de gedrevenheid van zijn geroutineerde steunpilaren.
Rieke is lid van Dynamo sinds 8 januari 2004, maar volleybalde voordien jarenlang in het westen des lands. Tineke staat sinds 9 januari 2001 op de ledenlijst, Marleen sinds 2 augustus 1993 en – baas boven baas – Irma al sinds 1 januari 1983.
Dames bedankt voor jullie inzet!