Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Concept teamindeling en trainingsrooster na de meivakantie

Het einde van dit seizoen nadert langzaam het einde. En dat betekent altijd dat we in een periode komen waarin we hard werken aan een nieuwe concept teamindeling en een trainingsrooster met beachvolleybal tot aan de zomervakantie. Over deze zaken geven wij graag wat duidelijkheid.


Afronding huidige seizoen

We trainen tot en met vrijdag 21 april volgens het huidige trainingsrooster. Daarna houden we 2 weken meivakantie van zaterdag 22 april t/m zondag 7 mei. In de meivakantie wordt er niet getraind°. Ook niet op aanvraag!

° Uitzondering is voor de teams die nog pd-wedstrijden spelen of Nederlands Gesloten Jeugd Kampioenschappen die kunnen op aanvraag wel trainen in de meivakantie. NGJK-teams mogen ook nog in de week van maandag 8 mei één trainingsmoment aanvragen. Dit dan graag uiterlijk zondag 16 april doorgeven aan verenigingsmanager.svdynamo@gmail.com


Publicatie concept teamindeling

In de eerste week van de meivakantie zal de concept teamindeling voor het seizoen 2023-2024 worden gepubliceerd.

Daarbij meteen de vraag aan alle leden die uit Apeldoorn vertrekken vanwege studie of verhuizing of weten dat zij volgend jaar niet meer volleyballen. Meld je a.u.b. op korte termijn al af via een mail naar leden@svdynamo.nl (opzegging geldt dan per 1 juli a.s.), dan kunnen wij dat verwerken in de concept teamindelingen.


Trainingsrooster na meivakantie

Vanaf maandag 8 mei gaan alle teams terug naar 1x per week trainen in de nieuwe samenstelling.

Voor de top- en opleidingsteams, CMV-trainingsgroepen en recreanten zal dit ene moment in de zaal worden ingepland. Voor alle overige teams zal dit ene moment op de beachvelden bij Omnisport worden ingepland.

Elk team mag daar op zijn eigen manier invulling aan geven. Of je nu 2x2, 4x4 of 6x6 gaat spelen maakt niet uit, met het zand tussen de tenen en de zon op je gezicht is het al snel genieten.

Als je na de meivakantie een 2 e keer wil volleyballen dan kan dit door je aan te melden bij een van de Dynamo Beach trainingsgroepen. Het is dus niet mogelijk als team een 2 e moment in de zaal of buiten op de beachvelden aan te vragen!


Dynamo Beach

Ook dit jaar organiseert Dynamo Beach weer specialistische beachvolleybal trainingen met gekwalificeerde beachvolleybaltrainers. Er zullen trainingsgroepen zijn op alle niveaus. Dus ook als je nog geen ervaren beachvolleyballer bent, maar wel echte beachvolleybaltraining wil krijgen kan je hieraan deelnemen.

Hoe je je hiervoor kan aanmelden zal binnenkort op de website worden geplaatst.