Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsrooster vanaf maandag 16 mei

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Draisma Dynamo probleemloos langs RECO ZVH

Draisma Dynamo heeft een geslaagde generale repetitie afgewerkt voor de kwartfinale in de beker bij Numidia Topvolleybal Limburg. Vijf dagen voor de confrontatie in Linne leverde de thuisbeurt tegen RECO ZVH geen noemenswaardige problemen op. In het Omnisport bleef de actuele nummer twee van de eredivisie de hekkensluiter uit Zevenhuizen eenvoudig met 3-0 de baas.


Voorafgaand aan het duel wijdde Jeffrey Klok op zijn Facebook- en Instagram-accounts een leuk stukje aan de kleine volleybalwereld. Draisma Dynamo’s libero postte foto’s van legendarische momenten die zijn vader Marko in het shirt van het toenmalige Ortec Nesselande beleefde. Met Draisma Dynamo- en Zevenhuizense bekenden van toen en nu in actieve bijrollen. Over tien of vijftien jaar zal iedereen de ontmoeting van zaterdagavond waarschijnlijk al lang en breed vergeten zijn. Met uitzondering wellicht van Duco Krook, die daags voor de wedstrijd dankzij een onstuimige dame met de naam Eunice een onvergetelijke en stormachtige 26e verjaardag vierde, en als extra cadeau van de technische staf drie sets lang de gelegenheid kreeg een persoonlijke bijdrage te leveren aan het wegblazen van de tegenstander…


Draisma Dynamo deed wat het moest doen en wat het aan z’n stand verplicht is. Drieënhalf uur na de fraaie 3-0 zege van Draisma Dynamo’s dames op Eurosped konden de mannen tegen RECO ZVH natuurlijk niet achterblijven om de Super Saturday daadwerkelijk het predicaat super te geven. Dat deden ze dan ook niet. Welgeteld 69 minuten hadden de mannen van Redbad Strikwerda nodig om zich van Mats Kruiswijk en consorten te ontdoen. Enkel in de derde set maakte de thuisploeg het zichzelf enigszins moeilijk. Setstanden: 25-17, 25-16, 25-23.


Fotografie: Wout van Zoeren