Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Coronaprotocol 

Trainingsrooster binnen sporten
Roosters > Trainingen

 

 

 

 

 

Zaterdag 13-11
bestel nasi+saté

 

 

 

 

 

 

Trainingsrooster buiten sporten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dames 2 weet weer wat winnen is

Met een gehuurde 9 persoons bus van EasyRent Apeldoorn reed een deel van de selectie om 12.00 u vanaf Omnisport naar Groningen. Na een rit van één uur en driekwartier werden de benen even gestrekt en volgde de wedstrijdbespreking. Het doel was duidelijk: met winst terug naar Apeldoorn en het liefst met alle punten. Hoe? Door ons eigen spel te gaan spelen en minder eigen fouten te maken. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Luuk Jothmann onder 'Lees het hele bericht'. 


Voor de jongere speelsters weer een hele andere belevenis dit keer. Een hal vol geluid, trommels en gezelligheid. Een prima sfeer om de gestelde doelstelling te gaan behalen. Onder toeziend oog van de hoofdsponsor familie van Gisteren van Van Gisteren Bouw en trouwe supporter, de moeder van Suzanne, werd gestart met: Lieke, Lauri, Suzanne, An, Charlotte, Yolenthe en Cynthia in de rol van libero.


Na een gelijkopgaande start liep SV Dynamo DS2 uit op de serviceseries van Yolenthe en vervolgens Lieke. Ondanks de 2e time-out van Donitas op 14-18 bleek deze achterstand te groot voor hen. Met een degelijke pass en goede aanvallen werd de 1e set gewonnen.


Never change a winning team, dus startte coach Luuk met dezelfde 7 meiden. Dynamo won het eerste punt en daarna werden telkens de mogelijkheden voor de breakpoints benut met 1 of meer punten. De passlijn van Donitas werd behoorlijk onder druk gezet met weer een prachtige serie van Yolenthe. Attente voorspelers zorgden ervoor dat ballen die over het net werden gepasst directe punten werden of uitgespeeld waardoor er met power aangevallen kon worden. In deze set werkte en lukte alles. Op 12-19 kwam Julia voor Charlotte en werd de set vakkundig uitgespeeld en dus ook weer gewonnen.


De laatste zeven startten in set 3. Met de bidons, gesponsord door Volleyinfo.nl, opnieuw gevuld was het besef dat er niet verslapt moest worden en het eigen spel te blijven spelen. Ondanks een goede start waarbij Dynamo 2 punten uitliep werd het rommeliger. In de hal vol met geluid was het soms lastig communiceren. Donitas kwam terug tot 10-10. Op 11-13 kwam Sara voor An. Dynamo liep vervolgens wel weer uit tot 13-19 maar de dubbele wissel van Donitas en het niet tot scoren komen van Dynamo hielp Donitas in het spel. Op 22-23 riep coach Luuk zijn ploeg voor het eerst naar de kant. Iedereen was er van overtuigd geen fouten te maken en de winst binnen te halen. Met vuur in de ogen werd er gespeeld, wat resulteerde in de winst en dus ook de winst in de wedstrijd.


Set 4, voor sommigen blijft het onwennig, maar wel de set waar een bonuspunt mee verdiend kan worden, werd slap begonnen. Donitas geloofde door het sterke einde toch nog een punt binnen te kunnen slepen. Dynamo herstelde zich sterk met Lauri die "onjuiste fire" en liep uit naar 8-15 waarna er een time-out van Donitas volgde. Met enkele geplaatste ballen en omdat Dynamo mee ging rommelen met Donitas werd het onnodig spannend. Charlotte kwam op 19-19 voor Julia en de terugwissel op 21-22. Ondanks dat het publiek met hun trommel en vocale geluid achter de thuisclub was gaan staan, was Donitas niet meer bij machte om de achterstand om te buigen en won Dynamo verdiend met 0-4.


Al met al een verbetering van niveau en 5 punten die worden bijgeschreven. Na een heerlijke afsluiting bij Pizzeria Italia, echt een aanrader, was het een zeer aangename terugreis.

Set 1: 20-25
Set 2: 13-25
Set3: 23-25
Set 4: 23-25


Volgende week is het team vrij. De week erop wacht Set Up'65 dames 2. Het belooft een spannende wedstrijd te worden dus u bent van harte uitgenodigd om 13.00 u (!) in het Omnisport.