Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Draisma Dynamo lanceert eigen bier

Het is nog wat voorbarig om alvast te proosten op een mogelijk landskampioenschap. Maar of ze nou wel of niet voor het eerst sinds 2010 de nationale titel naar Apeldoorn halen, hun eigen bier neemt niemand de volleyballers van Draisma Dynamo meer af! Voorafgaand aan de start van de kampioenspoule lanceert Draisma Dynamo het eigen Draisma Dynamo Biertje.


Bestellen
Het Draisma Dynamo Biertje is vanaf vrijdag 05 maart te bestellen via een mailtje naar webshop@dynamovolleybal.nl. Levering geschiedt per drie flesjes in een fraaie cadeauverpakking. De prijs bedraagt slechts € 9,99 per threepack. Binnen Apeldoorn wordt het eenmalige collectors item gratis bezorgd.


Brouwerij & Proeflokaal Puik Bieren 
Evenals de volleyballers van Draisma Dynamo timmert ook Brouwerij & Proeflokaal Puik Bieren flink aan de weg. Behalve met het Draisma Dynamo Biertje scoort de veelzijdige ambachtelijke Apeldoornse brouwer ook met Blonde Donder, Bofkont, Dartele Deerne, Kletskous, Krachtpatser, Nachtzuster, Route 055, Señorita, Stout Witsje, Veteraan, Vurige Bliksem, Wilde Catharina, Wintermuts en Zwaar Blond. Brouwerij & Proeflokaal Puik Bieren is gevestigd aan de Beekstraat 10 in Apeldoorn.