Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

King of the Court toernooi

 
In deze lastige tijd zien we elkaar veel minder. Daarom organiseren wij een leuk en uitdagend toernooi; het King of Court toernooi! Zet zaterdag 14 november alvast in je agenda! Vanaf 12 uur spelen we met alle jeugd van SV Dynamo van onder de 18 jaar in het Omnisport een King of the Court competitie.

Je speelt in drietallen tegen elkaar, maar je meldt je individueel aan. Wij delen vanuit de organisatie drietallen in, de teamindeling hoor je op de dag zelf. Hoe verder je in het toernooi komt, hoe meer je ingedeeld wordt op je eigen niveau en/of leeftijd. Op deze manier spelen jullie als jeugd van Dynamo samen met elkaar en uiteindelijk ook op je eigen niveau en met leeftijdsgenoten.
 
We gaan er met elkaar een gaaf toernooi van maken! Helaas zijn toeschouwers nog steeds niet toegestaan, maar ook zonder hen gaan we er een mooie dag van maken.
 
Heb jij je al aangemeld? Laat ons weten dat je meedoet door uiterlijk 6 november je naam en team door te geven via deze link: https://svdynamo.nl/KingOfCourtJeugd
 
Wanneer er toch nog nieuwe Corona maatregelen komen, dan horen jullie zo snel mogelijk wat dat voor ons toernooi betekent.
 
Tot 14 november!!