Flyer (2 t/m 18 jaar)

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober

Coronaprotocol voor bezoekers Omnisport

Binnenkort beginnen de wedstrijden weer. De overheid heeft diverse regels opgesteld om besmetting met het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Alle ruimtes in het Omnisport voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio. SV Dynamo Apeldoorn en Omnisport hebben alle noodzakelijke maatregelen getroffen om veilig te kunnen sporten. Om de toestroom van sporters en begeleiders in goede banen te leiden, zijn er verplichte looprichtingen en andere regels opgesteld.

Geen publiek
Het spijt ons zeer dat wij op dit moment geen publiek kunnen ontvangen van verenigingen die ons komen bezoeken. Ondanks onze geweldige grote accommodatie, mogen er maar maximaal 100 personen plaatsnemen op de tribunes van het Omnisport. Teams die klaar zijn met hun wedstrijd tellen ook mee als publiek. Dit betekent dat er op wisselmomenten al zo’n 200 sporters aanwezig zijn. Ouders van andere verenigingen die mini’s of jeugdleden vervoeren naar het Omnisport zijn uiteraard van harte welkom en kunnen plaatsnemen op een van de tribunestoelen met een groene stip. Bij de wedstrijden van de mini's kunnen slechts 3 toeschouwers per team komen kijken. Daarnaast mag er 1 coach-begeleider met de kinderen mee de zaal in.

Houd je aan de volgende regels:

• Kom bij voorkeur zo laat mogelijk (circa 30 minuten voor de wedstrijd).
  • Sporters kunnen via deur 3 (Dynamo ingang) naar binnen.
  • In het Omnisport geldt een strikt eenrichtingsverkeer, volg de pijlen voor de looproute.
  • Is je veld nog niet vrij, neem dan plaats op een stoel met een groene stip op de tribune. Kom pas naar beneden als het veld vrij is, niet eerder.
  • De kleedkamers in het Omnisport zijn uitsluitend geopend voor gebruik van het toilet. Omkleden en douchen is niet toegestaan. Kom dus in je sportkleren naar het Omnisport.
  • Kleed je niet om in de gang, er hangen camera's. Doe thuis je sportkleren aan en wissel je schoenen bij binnenkomst in de sporthal. Houd hierbij voldoende afstand van elkaar.
  • Een teamsport mag worden beoefend zonder rekening te houden met de 1,5 meter regel. Voorafgaand en na afloop van de sportbeoefening moeten sporters van 18 jaar en ouder wél 1,5 meter afstand houden.
  • Coaches, trainers en scheidsrechters die bij het veld staan, moeten 1,5 meter afstand aanhouden.
  • Geforceerd stemgebruik, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.
  • In het Dynamo Café moeten we ons houden aan de 1,5 meter afstand regel. Gasten registeren zich bij de deur met naam en telefoonnummer en ontsmetten de handen. Na het bestellen aan de bar blijven gasten niet staan in het Dynamo Café maar gaan zitten (er zijn 54 zitplaatsen) of nemen plaats op tribunestoelen met een groene stip.
  • Bij wedstrijden zijn er toezichthouders aanwezig. Zij zijn het aanspreekpunt voor gasten, Dynamoleden en Omnisport en herkenbaar aan een geel hesje. Vriendelijk verzoek om de aanwijzigingen van de toezichthouders op te volgen.

Er worden ook wedstrijden gespeeld in de Welgelegenhal. Hier is ook geen ruimte voor publiek en hier gelden dezelfde regels.

Houd je aan de aanwijzingen van de beheerder en ander personeel. Heb begrip voor elkaar en maak geen uitzondering voor jezelf. Spreek elkaar – indien nodig – aan op ieders eigen verantwoordelijkheid en die voor een ander.

Lees ook het Corona protocol van de Nevobo.