Flyer (2 t/m 18 jaar)

Domino's Europa Cup Pizza avond

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

Doe op 29 en 30 juni mee aan de Samenloop voor Hoop

Op 29 en 30 juni vindt in het Mheenpark de Samenloop voor Hoop plaats, een 24-uurs wandelestafette waarbij geld wordt ingezameld voor kankeronderzoek. In deze wandelestafette wisselen teamleden elkaar af op een parcours als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. Rondom de wandelestafette is er een bijzonder programma voor bezoekers en deelnemers, boordevol muziek, activiteiten en met indrukwekkende ceremonies. Voor een mooi beeld van de sfeer rondom een Samenloop voor Hoop kun je dit filmpje  bekijken. Hoe je kunt meedoen, lees je onder 'Lees het hele bericht'.

• Meld je met een team aan als deelnemer aan de wandelestafette. Bij een team van 12 personen loopt iedereen 2 uur en kan je daarnaast leuke activiteiten in de marktkraam van het team doen om geld in te zamelen.
  • Meld je aan als vrijwilliger. Een evenement als dit kan niet plaatsvinden zonder vrijwilligers. Er zijn veel verschillende werkzaamheden, voor elk wat wils!
  • Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Dan kan je meedoen met de Kinderloop op 30 juni om 10.30u. Je wandelt dan 24 minuten voor het goede doel en haalt daarmee geld op voor het KWF. Rondom de Kinderloop zijn er extra veel leuke activiteiten voor kinderen.
  • Voor mensen die nu tegen kanker vechten of kanker hebben gehad, is er een speciaal verwenprogramma. Meld je hiervoor aan als survivor.

Wil je je direct aanmelden of eerst meer informatie? Kijk op de website of leg contact met de organisatie via svh.teams@kwfapeldoorn.nl.