Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Sponsor in de spotlight: Klein Optiek Oogzorgcentrum

Klein Optiek Oogzorgcentrum is een van de sponsoren van SV Dynamo en staat deze week in de spotlight! 

 

Klein Optiek Oogzorgcentrum gevestigd aan de De Eglantier 501 in Apeldoorn, is al ruim 35 jaar een bekend gezicht in Apeldoorn. Klein Optiek Oogzorgcentrum adviseert vanuit passie voor mens en oog. Goed en helder zicht op de wereld is een groot goed. "Zien is immers Beleven”. Om deze reden is optometrie al jaren een kernwoord van Klein Optiek Oogzorgcentrum. Klein Optiek Oogzorgcentrum gaat voor de hoogste kwaliteit oogzorg met een heel deskundig team van opticiens en optometristen. Daarbij volgt Klein Optiek Oogzorgcentrum de laatste ontwikkelingen op de voet en passen ze innovatieve technieken als eerste toe. Denk bijvoorbeeld aan myopie controle of droge ogen problematiek.

 

We gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten. Dat start al bij het basis ooggezondheidsonderzoek waarbij we standaard een aantal extra checks doen op de gezondheid van het oog, aldus Johannes Veldhoen, directeur van Klein Optiek Oogzorgcentrum. 

 

Klein Optiek Oogzorgcentrum is de komende 2 jaar sponsor van SV Dynamo. Eveneens zal Klein Optiek Oogzorgcentrum te bewonderen zijn op één van de nieuwe zaalschermen, met de tekst Zien is Beleven!

 

Naast het zaalscherm prijkt de naam van Klein Optiek Oogzorgcentrum ook op het Dynamo sponsorbord, roulerend op het digitale scherm en op onze website. Kijk ook eens op de website: www.optiek.com