Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Lees alles over BEACHEN bij SV Dynamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

Mooie 3-0 winst voor Heren 2 tegen VCV uit Veenendaal

Heren 2 won zaterdag thuis met 3-0 van VCV uit Veenendaal. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Revanche willen zorgt voor motivatie en een doordacht gameplan

Na het uitstekende slotstuk vorige week mochten we nu tegen VCV uit Veenendaal aantreden. Vooraf als een cruciale wedstrijd bestempeld om verder afstand te nemen van de plaatsen 10 en 11 op de ranglijst. Plekken die een terugkeer naar de eerste divisie betekenen. Alleen in de eerste set was het spannend (25-23), maar met enkele aanpassingen in onze blokkeerstrategie en met een toenemende servicedruk was het verschil in set 2 (25-17) en set 3 (25-16) veel te groot. De afstand met de nummer 9 (VCV) is opgelopen tot maar liefst 8 wedstrijdpunten en het verschil met nummer 7 (DIO Bedum) bedraagt slechts 2 punten. Deze overwinning zorgt ervoor dat we weer naar boven kunnen kijken.


Revancheren
Aan Dynamo-zijde kijken we niet graag terug aan de heenwedstrijd van 6 oktober jl. in Veenendaal, een complete off day. Eenvoudig om ons dan voor de return in Apeldoorn maximaal te motiveren. Precies het tegenovergestelde was nu het geval, overigens net zoals de eerste wedstrijd in de tweede competitiehelft van vorige week tegen VCN. Aan motivatie dus geen gebrek.


Gameplan
Verliezen is natuurlijk nooit leuk en zorgt vaak ook voor een minder leuk weekend. Toch is het vaak enorm leerzaam, zo ook in de voorbereiding op de wedstrijd tegen het Veenendaalse VCV. Spelen met ons hoofd betekent het beperken van de directe foutenlast en een plan maken voor de belangrijke momenten. Zonder angstig te worden, maar met lef spelen door servicedruk te leveren en variatie in het spel te blijven zoeken. Hard werken en enthousiasme uitstralen zijn ook voor ons steeds normaler geworden. Plezier en focus, zichtbaar in hét bewuste briefje achter de autoruit van onze startende spelverdeler. Gelukkig niet (helemaal) uitgevoerd.


Setverloop
Het eerste punt werd gescoord door een ongelooflijk harde en rake klap. Illustratief voor het vervolg van de wedstrijd, waarin onze boomlange jonge diagonaal (Mike van Cooten) van zich liet spreken. Ook het vervolg was voor ons, getuige de 11-8 voorsprong bij de eerste time-out. Echter op 19-16 stokte de score tijdelijk en staken we op 19-19 voor de tweede keer de koppen bij elkaar. Twee (volleybal)aces maakte een einde aan de illusie voor het jonge en onervaren team uit Veenendaal en de eerste setwinst was binnen: 25-23. Na een kortstondige achterstand (3-7) werd set 2 werd gekenmerkt door twee lange series (van 4 en 5 punten) op eigen service, slechts onderbroken door één punt tegen en later nog een serie van 4 achtereenvolgende punten. Het was de toegenomen servicedruk die het spel door het midden onmogelijk maakte en de blokkering, die (bijna) niet te passeren bleek. Niet de hoogte, maar het kiezen van een hoek liet het “weer niet” weer door het Omnisport horen. Met ruime(re) cijfers was ook de tweede set een prooi voor ons: 25-17.

Niet zelden betekent een ruime voorsprong en gevoel van overmacht dat verslapping ontstaat. Niets was minder waar. De servicedruk nam nog iets meer toe, tot frustratie en gevoel van onmacht bij de passlijn van VCV. Vijf directe aces en uitstekend side-out spel van onze kant zorgden voor de 25-16 winst in de derde set. Een prachtige overwinning en een revanche ten opzichte van onszelf en VCV.


Groningen
Komend weekend mogen we naar de provincie Groningen, waar we op zaterdagavond om 19.30 uur tegen DIO/Bedum spelen. Opnieuw een prachtige kans om het verschil met de staartploegen te vergroten en de aansluiting met de teams boven ons te verkleinen.