Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Aanmelden voor het minikamp

Aanmelden voor het volleyballen in het donker (blacklight)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zo 17-2 met de bus naar Zwolle. !
Nog 16 plaatsen

Niet met de bus? Bestel kaarten met korting (zie homepage bericht)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

Data NOJK (Open Club) bekend

De data voor de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK/Volleybaldirect Open), ook wel Open Club genoemd, zijn bekend. De voorronde vindt plaats op zaterdag 5 januari 2019 (de laatste zaterdag van de kerstvakantie), de halve finale op zaterdag 23 februari 2019 (in de voorjaarsvakantie) en de finale op zaterdag 30 maart 2019. Alle informatie over het kampioenschap is terug te vinden op www.volleybal.nl. De jeugdspelers die zijn geselecteerd voor de open club, krijgen hierover binnenkort een mail. Onder ‘Lees het hele bericht’ staat meer informatie over de NOJK.

 

De NOJK is het belangrijkste jeugdtoernooi dat de Nevobo organiseert. Deelname staat open voor alle verenigingen. Clubs nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld. Vaak doen jeugdspelers mee die al uitkomen in seniorencompetities en de landelijke divisies. De winnaars mogen zich kampioen van Nederland noemen.


Hoe worden de teams samengesteld?
Alle volleybalverenigingen van Nederland mogen jeugdteams inschrijven voor de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen. Deze teams bestaan uit de beste spelers van een bepaalde leeftijdscategorie (A-, B-,  C- en CMV-jeugd). 

De jeugdspelers die meespelen, hoeven niet teamgebonden te zijn. Het team kan dus speciaal voor de NOJK worden samengesteld. Jongensteams mogen bovendien 1 meisje opstellen en in zowel jongensteams als meisjesteams mogen jongere spelers meedoen.


Categorieën
De Nationale Open Jeugd Kampioenschappen worden in vier categorieën gespeeld:

• Jeugd A op 30 september 2017 16 - 17 jaar oud
• Jeugd B op 30 september 2017 14 - 15 jaar oud
• Jeugd C op 30 september 2017 12 - 13 jaar oud
• Jeugd CMV op 30 september 2017 10 - 11 jaar oud


Selectie
Elk najaar selecteren de technisch coördinatoren de jeugdspelers die mee mogen spelen met de NOJK. Deze spelers vormen de voorlopige selectie van één van de NOJK-teams. De voorlopige selectie wordt gepubliceerd op de website onder Teams > NOJK. De samenstelling kan echter later nog wijzigen. De wedstrijden worden gespeeld met de (in de ogen van trainers en coaches) sterkste opstelling. Het kunnen bereiken van de volgende ronde staat immers voorop. Dit betekent dat er vaak met een ‘vaste’ basis gespeeld zal worden. Spelers moeten er daarom rekening mee houden dat zij op een toernooidag weinig of helemaal niet zullen spelen.


Speelrondes
Er zijn drie speelrondes (soms hebben bepaalde teams vrijstellingen voor de eerste ronde). Het toernooi begint met een voorronde die verspreid over het land wordt gespeeld. Dit seizoen is dat op zaterdag 5 januari 2019. Tijdens deze voorronde doen bij de meisjes vaak meer dan 100 teams per leeftijdscategorie mee (bij de jongens meestal minder). Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt per regio in drie sporthallen de eerste ronde gespeeld. De winnaars van de voorronde plaatsen zich voor de volgende ronde (de halve finale).

In de halve finale spelen meestal nog zo’n 16 jongens en 32 meisjes teams. Deze halve finale vindt verspreid over het land plaats. De beste acht teams per leeftijdscategorie gaan naar de grote finaledag, dat is op zaterdag 30 maart 2019.

 

Jaap van Kasteel trofee
Alle verenigingen willen graag met zoveel mogelijk teams de finaleronde halen om daar met de beste acht teams van een bepaalde leeftijdscategorie te strijden om de titel Nederlands Kampioen. De vereniging die met alle ingeschreven teams het beste scoort, ontvangt de Jaap van Kasteel trofee en wordt uitgeroepen tot de beste vereniging van Nederland. SV Dynamo heeft een unieke prestatie geleverd door vier jaar achter elkaar (in 2008, 2009, 2010 én 2011) de Jaap van Kasteel trofee te winnen.