Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Aanmelden voor het MINIKAMP

Lees alles over BEACHEN bij SV Dynamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

Heren 2 verliest met 2-3 van VCN

Heren 2 verloor zaterdag in eigen huis met 2-3 van VCN. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake onder 'lees het hele bericht'. 

 

Geen definitieve knock out en na vijf rondes op punten verloren: 103 - 105

Inmiddels hebben we twee wedstrijden in de Topdivisie gespeeld. Het verschil tussen winst en verlies was in de ontmoeting met VCN wederom erg klein. In onze eigen volleybalarena verloren we na een 2 – 0 voorsprong in sets (25 – 18 en 25 – 21) alsnog drie achtervolgende sets met 24 – 26, 22 – 25 en 7 – 15. We zijn van de ‘nul’ af, hebben de kans op een definitieve knock out in de derde set laten liggen en op punten verloren (103 voor en 105 tegen).


Sterke openingsfase
Net zoals in de eerste wedstrijd bleken we in staat om vanaf het eerste fluitsignaal met een gedachte te spelen. Het terughalen van de opslag (side-out) kostte slechts drie keer één extra punt. Het creëren en benutten van rallykansen zorgde voor langere reeksen op eigen service. De 25 -18 winst liet dit verschil in de eerste ‘ronde’ zien. Het was genieten in het veld!
De tweede set liet eenzelfde verschil zien, waarbij het aantal directe fouten aan de zijde van onze tegenstander uit Capelle aan den IJssel sterk toenam. Pas op 12 – 6 werd voor een korte periode om en om de side-out teruggehaald. Helaas verkrampten we in de passing op het moment van het inbrengen van twee spelers (dubbele wissel) en werden we genoodzaakt dit weer (te) snel terug te draaien. De controle pakten we weer op en met 25 – 21 werd het eerste wedstrijdpunt op de ranglijst een feit. Het was mooi om te zien vanaf de kant en tribune!  


De ommekeer
In de (achteraf gebleken cruciale) derde set lag het spelniveau nog dichter bij elkaar. Halverwege deze set keken we tegen de eerste ‘echte’ achterstand aan (12 – 15), maar deze werd in één opslagreeks weer ongedaan gemaakt (16 – 15). Vlak voor een mogelijke knock-out  (op een 23 – 21 voorsprong) stagneerde de score en met twee killing blocks tegen verloren we alsnog de set (24 – 26). Deze enorme tegenslag leek ons aanvankelijk niet veel te doen en kwamen direct met 3 – 0 voor. Dit was echter van hele korte duur, want het werkte tot halverwege de vierde set door (6 – 12). Helaas kwam de inhaalrace, met enthousiasme in en buiten het veld) net te laat en/of stopte op een stand van 21 – 21, waardoor we gedwongen werden tot het spelen van een vijfde en allesbeslissende laatste ‘ronde’. De vermoeidheid, het concentratieverlies of … zorgde voor een deceptie (7 – 15). We doen onszelf echt te kort om alleen maar stil te staan bij het laatste gedeelte van de wedstrijd. Er lagen namelijk geen kansen, maar hebben zelf dé kansen gecreëerd. Kortom voldoende perspectief voor de eerstvolgende wedstrijd: zaterdag 6 oktober om 19.30 uur in Veenendaal tegen VCV.