Direct naar Dynamo Beach

Geef je op voor het jeugdkamp!

Draisma Dynamo heeft selectie rond voor het komend seizoen

Draisma Dynamo heeft de selectie voor het volleybalseizoen 2018-2019 rond. Het bestuur van de Stichting Topvolleybal Dynamo heet Cas Abraham en Bram Langevoort van harte welkom. Tevens zijn clubleiding en technische staf verheugd dat Dustin Bontrop zijn contract heeft verlengd. Passer/loper Cas Abraham (1,92 meter) is afkomstig van het Talent Team Papendal/Arnhem. De onlangs negentien jaar geworden Barnevelder begon zijn volleyballoopbaan in zijn woonplaats bij SSS. Bram Langevoort (25) is geen onbekende in Apeldoorn. De 2,02 meter lange passer/loper kwam eerder uit voor Blok EVC en SV Dynamo. De afgelopen twee seizoenen deed Bram eredivisie-ervaring op bij Alterno en Advisie/SSS. Libero Dustin Bontrop (22) begint aan zijn vijfde seizoen in Apeldoornse dienst.

Nu de selectie compleet is, heeft trainer/coach Redbad Strikwerda het komende seizoen bij Draisma Dynamo de beschikking over de volgende twaalf spelers: Bart van Garderen, Freek de Weijer, Renzo Verschuren, Mats Kruiswijk, Nico Manenschijn, Wessel Blom, Maikel van Zeist, Rik van Solkema, Stefan Boermans, Cas Abraham, Bram Langevoort en Dustin Bontrop. Op de foto: Bram Langevoort.