Direct naar het wedstrijdschema op toernooi.nl

Schrijf je nu in voor het 24e ENGIE Internationaal Jeugdtoernooi

Wij wensen iedereen een gezellige jaarwisseling en een gelukkig, sportief maar bovenal gezond 2016!

Direct naar wedstrijden op toernooi.nl

26e Internationaal Jeugdtoernooi

27, 28, 29 december 2018

Prijswinnaars 25e ENGIE Internationaal Jeugdtoernooi

Wij feliciteren de prijswinnaars van 2017: Volley Haasrode Leuven (Jongens A), FH Nijlen (Jongens B), Giebers Optiek/ikvolleybal.nl (Jongens C), VC Zwolle (Meisjes A), SV Dynamo Apeldoorn (Meisjes B) en Polaris (Meisjes C). De prijzen voor beste speler of speelster van het toernooi (MVP) gingen naar Bosse Coenjaerts van Volley Haasrode Leuven (Jongens A), Twan Peters van SV Dynamo Apeldoorn (Jongens B), Wessel Rouw van SV Dynamo Apeldoorn (Jongens C), Marleen Veldhuis van VC Zwolle (Meisjes A), Lianne Sonneveld van SV Dynamo Apeldoorn (Meisjes B) en Dagmar Mourits van Next Volley (Meisjes C). Onder grote publieke belangstelling deelden Draisma Dynamo spelers Hugo van Garderen en Dustin Bontrop de prijzen uit. Bekijk de foto's van Peter Donderwinkel van de prijsuitreiking. De organisatie bedankt alle deelnemers, coaches, fysio's, verzorgers, zaalwachten, bardienstmedewerkers, ontbijtverzorgers, fotografen, koks, scheidsrechters en alle anderen die een bijdrage hebben geleverd, voor dit prachtige jubileumtoernooi! Links naar alle fotoalbums staan op de website van het Jeugdtoernooi onder Multimedia. Graag tot volgend jaar!