Direct naar het wedstrijdschema op toernooi.nl

Schrijf je nu in voor het 24e ENGIE Internationaal Jeugdtoernooi

Wij wensen iedereen een gezellige jaarwisseling en een gelukkig, sportief maar bovenal gezond 2016!

Direct naar wedstrijden op toernooi.nl

26e Internationaal Jeugdtoernooi

27, 28, 29 december 2018

Schrijf je in voor het 25e ENGIE Internationaal Jeugdtoernooi

De uitnodigingen zijn (bijna) de deur uit.... we hopen dat jullie allemaal weer van de partij zijn en kijken uit naar onze jubileumeditie: het 25e Internationaal Jeugdtoernooi op 27, 28 en 29 december 2017! Het inschrijfgeld bedraagt € 175 per team. Je kunt € 25 snel terugverdienen door het inschrijfgeld voor 20 oktober over te maken. Dan krijg je € 25 weer op je rekening gestort. Wil je meer informatie, lees dan de algemene informatie (onder het menu Jeugdtoernooi > algemene informatie, also in English) of stuur een mail naar jeugdtoernooi@svdynamo.nl. Wil je je inschrijven? Dat kan vanaf nu zeer eenvoudig met het online inschrijfformulier! Lees de informatie onder het menu Inschrijven.