Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Meisjesteam Dynamo naar United World Games in Oostenrijk

Een meisjesteam van Dynamo vertrekt op 15 juni a.s. naar Oostenrijk voor een groot internationaal driedaags toernooi. De meisjes, met een gemiddelde leeftijd van 13 jaar, gaan Nederland vertegenwoordigen op de United World Games.


United World Games
De United World Games worden van 16 t/m 19 juni 2016 gehouden in het Oostenrijkse Klagenfurt aan de Worthersee. Het is een van de mooiste sportevenementen van West-Europa en trekt ca. 8.000 sportieve jonge spelers van over de hele wereld. De openingsceremonie vindt plaats in het Euro 2008 Arena Sportstadion waarbij Dynamo de Nederlandse vlag zal binnendragen.


Sponsoren
Een aantal Apeldoornse bedrijven sponsort de internationale ambities van het jeugdige team. Autohaas, Autohopper en Nefkens Peugeot hebben gratis luxe minibusjes ter beschikking gesteld. Reisorganisatie Casita Travel, de Arbeidsjuristen van Legal at Work, Esra Intern Transport en Flexfoil betalen de overnachtingen.


Familieleden, buren, scholen en vrienden steunen de reis via een bijdrage van € 30 via de ‘Club van 30’. De speelsters hebben zelf ook een duit in het zakje gedaan: zij hebben geld ingezameld via de verkoop van stroopwafels en bloembollen en het organiseren van een rommelmarkt.


Meer sponsoren zijn van harte welkom. Neem voor informatie contact op met Monique van der Kolk (per e-mail: kolkmon@gmail.com) of Esther Soukie (per e-mail: esthersouki@outlook.com).