Direct naar het wedstrijdschema op toernooi.nl

Schrijf je nu in voor het 24e ENGIE Internationaal Jeugdtoernooi

Wij wensen iedereen een gezellige jaarwisseling en een gelukkig, sportief maar bovenal gezond 2016!

Direct naar wedstrijden op toernooi.nl

26e Internationaal Jeugdtoernooi

27, 28, 29 december 2018

Algemene informatie

Het Internationale Jeugdtoernooi van SV Dynamo Apeldoorn staat garant voor drie dagen topvolleybal met de beste jeugdteams van Nederland en daar buiten. Voor veel verenigingen is het jeugdtoernooi al jaren dé ideale voorbereiding op de Open Club (NK). Buitenlandse top jeugdteams zien het toernooi als een unieke gelegenheid hun krachten te meten met Europese tegenstanders.

Het toernooi

Bij inschrijving vragen we je een indicatie te geven van de speelsterkte van je team. Hierdoor lukt het ons elk jaar weer een deelnemersveld te maken dat borg staat voor spannende wedstrijden. Op 27 en 28 december speelt elk team poulewedstrijden. De wedstrijden beginnen op 27 december om ongeveer 11.00 uur en lopen door tot ongeveer 22.00 uur. Op 28 december zijn er wedstrijden van 10.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur waarna alle deelnemers zich kunnen storten op de feestavond in het Dynamo Café. Op 29 december vinden de beslissingswedstrijden en de finales (15.00 - 16.00 uur) plaats. Direct na afloop van de finales worden de kampioenen gehuldigd tijdens de prijsuitreiking (rond 18.00 uur). Iedere winnaar ontvangt een beker en mag zich een jaar lang SV Dynamo Apeldoorn Jeugdtoernooi Kampioen noemen.

Wanneer

Het toernooi vindt jaarlijks plaats op 27, 28 en 29 december. De eerste twee dagen worden poulewedstrijden gespeeld, op 29 december zijn de finales.

Waar

De wedstrijden worden gespeeld in het prachtige sportcomplex Omnisport Apeldoorn en de hier tegenover gelegen WSV-hal (zaal de Voorwaarts). Deelnemers overnachten in de Welgelegenhal (de ‘oude’ Dynamohal), het prachtige Hostel Stayokay Apeldoorn en de dichtbij het Omnisport gelegen locatie 'het Woldhuis'.

Bijgaand vind je handige informatie over de overnachtingslocaties.
Overnachten in Stayokay
Overnachten in de Welgelegenhal
Overnachten in Pigika in Twello
Overnachten in Woldhuis

Inschrijven

Inschrijven kan jaarlijks tot 20 oktober. Het inschrijfgeld voor deelname aan het toernooi bedraagt € 175 per team. Dit bedrag is inclusief de lunch op alle dagen. Betaal je het inschrijfgeld voor 20 oktober, dan krijg je een korting van 25 euro. Dit bedrag wordt teruggestort op je rekening. Wil je een inschrijfformulier of informatie ontvangen, stuur dan een mail naar jeugdtoernooi@svdynamo.nl. Meer informatie over inschrijven, vind je onder het menu 'Inschrijven'.

Leeftijdscategorieën

• Jongens en Meisjes C (op 30 september van dit jaar maximaal 13 jaar oud)
  • Jongens en Meisjes B (op 30 september van dit jaar maximaal 15 jaar oud)
  • Jongens en Meisjes A (op 30 september van dit jaar maximaal 17 jaar oud)

De kosten voor deelname aan het Jeugdtoernooi bestaan uit:
1. Inschrijfgeld (inclusief lunch)
2. Overnachting inclusief ontbijt (optie)
3. Diner (optie)

1. Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld voor deelname aan het toernooi bedraagt € 175 per team. Dit bedrag is inclusief:

• lunch op 27, 28 en 29 december
  • een geweldige feestavond in het Dynamo Café met DJ op 28 december

2. Overnachten
Wil je blijven overnachten? Dat kan in 3 verschillende locaties. Bovenop je inschrijfgeld van € 175 betaal je een extra bedrag per persoon per nacht. Dit bedrag is inclusief het ontbijt op de tweede en derde dag. Je kunt slapen in:

• het Woldhuis
    Je betaalt € 17,50 per persoon per nacht voor een overnachting in het Woldhuis. Je overnacht in kamers/slaapzalen van 4-16 personen. De organisatie maakt een kamerindeling. Je moet zelf een onderlaken/hoeslaken, slaapzak en kussensloop meenemen (kussen aanwezig).
  • Hostel Stayokay Apeldoorn
    Je betaalt € 17,50 per persoon per nacht voor een overnachting in Hostel Stayokay Apeldoorn. Je overnacht op kamers van 2 tot 4 personen. Beddengoed is inbegrepen.
  • de Welgelegenhal (sporthal)
    Je betaalt € 10 per persoon per nacht voor een overnachting in de Welgelegenhal (sporthal). Je overnacht met 100 -150 sporters in een sporthal. Luchtbed/matje/slaapzak etc. moet je zelf meenemen.

3. Diner
Wil je op 27 en 28 december 's avonds een warme maaltijd eten in het Dynamo Café (Omnisport), dan kun je hiervoor dinerbonnen kopen à € 6 per stuk.

Eten en drinken

Zowel in het Omnisport als in de WSV-hal is een goed uitgeruste kantine. Je kunt hier ook tosti's en broodjes kroket/frikandel bestellen. Ontbijt (28 en 29 december) is inbegrepen als je blijft overnachten, lunch (27, 28 en 29 december) is inbegrepen in het inschrijfgeld en voor het diner kun je dinerbonnen kopen.

Het geld kun je overmaken op de volgende rekening:

IBAN: NL17RABO0383327938
BIC: RABONL2U
Bank: Rabobank

Wil je meer informatie over het toernooi? Neem dan contact op met:

• Jeroen van der Linden - wedstrijdzaken +31 6 24 68 70 35
  • Peter van Gent wedstrijdzaken algemeen +31 6 30 39 88 22

Je kunt ook een mail sturen naar jeugdtoernooi@svdynamo.nl.