Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Werkzaamheden Laan van Erica van 26 januari t/m 6 maart

Van 26 januari t/m 6 maart vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Laan van Erica en de Zutphensestraat. Het lijkt erop dat we hier geen hinder van ondervinden. De werkzaamheden in het kort volgens wegenbouwer BAM:

Week 5 (26 t/m 30 januari)

Het asfalt naast de rijbanen wordt in deze week aangebracht. Hieronder valt ook het aanbrengen van tijdelijk asfalt tbv een vrije rijbaan voor rechts afslaand verkeer naar de Zutphensestraat. Voor de werkzaamheden van de weken erna plaatsen we tijdelijke VRI (verkeerslichten). Verkeer: de huidige rijbanen blijven in gebruik. Geen hinder.

Week 6 en 7 (2 t/m 13 februari)

De tijdelijke VRI installatie is in gebruik evenals de vrije rijbaan voor rechts afslaand verkeer. Bij de kruising verwijderen we de midden geleiders. Werkzaamheden vinden plaats op de huidige rijbanen. Aanbrengen van asfalt vindt plaats op donderdag 12 februari. Verkeer: Het verkeer rijdt over het in week 5 aangebrachte asfalt. Zelfde aantal rijbanen als in de huidige situatie.

Week 8-9 (16 februari – 27 februari)

Het wegprofiel van de Laan van Erica is verbreed. De (asfalterings)werkzaamheden vinden over de gehele breedte van de Laan van Erica plaats. Verkeer: Hierdoor zal er gedurende deze weken een verschuiving van rijbanen plaatsvinden. Het aantal rijbanen blijft hetzelfde als in de huidige situatie.

Week 8-10 (16 februari – 6 maart)

In deze weken relinen we het riool van de Laan van Eria tot Laan van Osseveld (thv Woonboulevard). Relinen betekent dat er een soort van kous in het huidige riool aangebracht wordt. Voordeel hiervan is dat niet de gehele weg hoeft te worden opengebroken.


Vanaf week 8 pakken we ook stukken asfalt van de grote kruising en het laatste gedeelte van de Zutphensestraat mee. Het verkeer behoudt haar huidige aantal rijbanen en wordt om de werkzaamheden heen geleid.


Afhankelijk van o.a. het weer brengen we in week 12 in één keer over de gehele Laan van Erica de deklaag aan. Deze werkzaamheden verrichten we in één nacht.


Na de werkzaamheden aan de Laan van Erica gaan we over tot de werkzaamheden aan de Zutphensestraat, gedeelte bij het Shell station (vanaf week 11).