Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Lees alles over BEACHEN bij SV Dynamo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef je op als team!

 

 

 

 

Domino's Europa Cup Pizza avond

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza van Domino's op zaterdag 15 september

 

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

augustus 2016

Meer spelplezier door (spel)regelwijzigingen

Onbezorgd kunnen sporten met duidelijke (spel)regels om het spelplezier te verhogen. Maar regels die voor topsport onmisbaar zijn, zijn niet altijd zinvol op de lagere niveaus. Door hierin te differentiëren wil de Nederlandse Volleybalbond het spelplezier op elk niveau verhogen. 

De Nederlandse Eredivisie, waarin Heren 1 speelt,  spelen volgens de internationaal (verplicht) geldende spelregels. Voor alle andere teams van onze vereniging worden de regels aangepast. Maar, niet alles tegelijk. Voor het komende seizoen (2016-2017) vind je hieronder de belangrijkste wijzigingen.

 

Extra mogelijkheid om pasfoto te laten maken op 10 september

Met ingang van het nieuwe seizoen hebben weer veel leden een nieuwe spelerspas nodig. Hiervoor moet je een nieuwe pasfoto laten maken. Als je een nieuwe pasfoto nodig hebt voor je spelerspas, dan ontvang je hierover een mail. Je kunt zaterdag 3 september tussen 11.00 uur en 13.00 uur en zaterdag 10 september tussen 11:00 uur en 12:00 uur een pasfoto laten maken.
Ben je speler, coach, trainer of vrijwilliger en staat er nog geen (mooie) foto van jou op de site of wil je een nieuwe? Kom dan ook even langs voor een foto. Neem wel de juiste kleren mee:
 spelers graag een foto laten maken in het wedstrijdshirt en coaches en trainers graag in sportkleding. Voor vrijwilligers gelden geen kledingvoorschriften.
Nb. Er zijn leenshirts aanwezig voor als je geen wedstrijdshirt hebt.

Let op: vrijdagavondtrainingen tijdelijk in het Omnisport i.p.v. de Welgelegenhal

De vrijdagavondtrainingen van JB1, MA3, MC6, H6, H9, MA2 en H3 zijn tijdelijk in het Omnisport i.p.v. in de Welgelegenhal. De reden is dat de Welgelegenhal niet is gehuurd tot het begin van de competitie. Het gaat om vrijdagavond 26 augustus en vrijdag 2 + 16 september. Vrijdag 9 september trainen jullie wel in de Welgelegenhal i.v.m. oefenwedstrijden in het Omnisport. Vanaf 23 september is de Welgelegenhal op vrijdag ingehuurd en geldt het schema op de website, onder roosters. De trainingstijden en velden in het Omnisport zijn:

Wedstrijdschema seniorentoernooi gewijzigd

Het wedstrijdschema voor het seniorentoernooi op zaterdag 27 augustus is gewijzigd. Onder 'lees het hele bericht' staat het juiste schema. Stel je teamgenoten op de hoogte!

Help mee om de Award binnen te halen!

SV Dynamo maakt kans op de Nevobo Volleybal Award 2016! Dit jaar is het thema 'Gekwalificeerd kader'. In juni heeft onze vereniging gereageerd op onderstaande uitnodiging en niet zonder succes. Wij zitten bij de laatste 3! 
Goed en gekwalificeerd kader is de spil in iedere vereniging. Trainers, bestuurders en scheidsrechters maken samen dat de volleyballers kunnen volleyballen. Maar wat doe jij als vereniging om je kader beter en bekwamer te maken? Dit jaar staat het thema gekwalificeerd kader centraal en vragen wij verenigingen die dit als speerpunt in hun beleid hebben gemaakt, zichzelf te nomineren.

Film van 90 seconden

Om de Award te winnen moeten we een film maken waarop gestemd kan worden. Wij zijn met spoed (gereed 14 september) op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te helpen een film te maken. Kun jij een bijdrage leveren aan het visualiseren van een boodschap in 90 seconden dan zijn wij op zoek naar jou (stuur je mail naar award@svdynamo.nl). 

Shirts en rugnummers voor nieuwe spelers bij de jeugd

Vanaf volgend seizoen gaan wij spelen met een nieuw shirt en om ouders de mogelijkheid te geven om er voor te kiezen om voor één seizoen hun kind te laten spelen in een tweedehands shirt staat er een vraag- en aanbodformulier op de website. Omdat er nog steeds tweedehands shirts worden aangeboden, waarop al rugnummers staan, stellen wij het afgeven van rugnummers aan ouders die een nieuw shirt willen aanschaffen nog even uit om dubbele rugnummers binnen een team te voorkomen. Als je een nieuw shirt wilt kun je het laten weghangen bij Intersport Jonker en later het rugnummer doorgeven. De eerste wedstrijden zijn rond 24 september en ruim voor die tijd krijg je het rugnummer om het door te geven aan Intersport. 
Een alternatief is om een 2e-hands shirt over te nemen van een oud lid of een vertrekkend lid.
Ik wil een shirt overnemen -------- Ik bied mijn shirt aan

Zaterdag 27 augustus oefenwedstrijd Heren 1 - Inter Rijswijk

A.s. zaterdag 27 augustus speelt Draisma Dynamo een oefenwedstrijd tegen Inter Rijswijk. Om 17.15 start de warming-up, de wedstrijd begint om 18.00 uur. Met het aantrekken van de 20-jarige Noor Rune Fasteland is de selectie van Draisma Dynamo sinds kort compleet. Benieuwd hoe de mannen uit de startblokken komen? Kom dan a.s. zaterdag naar het Omnisport en eet gelijk een hapje mee. Je kunt je t/m donderdag 25 augustus opgeven voor de BBQDe selectie van Draisma Dynamo voor het seizoen 2016/2017 bestaat uit de volgende spelers:

Zaterdag 3 september gratis pasfoto voor website of spelerspas

Met ingang van het nieuwe seizoen hebben weer veel leden een nieuwe spelerspas nodig. Hiervoor moet je een nieuwe pasfoto laten maken. Als je een nieuwe pasfoto nodig hebt voor je spelerspas, dan ontvang je hierover een mail. Je kunt zaterdag 3 september tussen 11.00 uur en 13.00 uur gratis een pasfoto laten maken. Ben je speler, coach, trainer of vrijwilliger en staat er nog geen (mooie) foto van jou op de site? Kom dan ook even langs voor een foto. Neem wel de juiste kleren mee: spelers graag een foto laten maken in het wedstrijdshirt en coaches en trainers graag in sportkleding. Voor vrijwilligers gelden geen kledingvoorschriften.

 

 

Oefentoernooi jeugd en driekamp D1 en D2 op zaterdag 3 september

Op zaterdag 3 september is er een oefentoernooi voor alle jeugdteams. Dames 1 en Dames 2 spelen een driekamp. Ook kan iedereen die nog een pasfoto nodig heeft voor de website of de spelerspas er eentje laten maken tussen 11.00 - en 13.00 uur achterin het Dynamo Café. Het wedstrijdschema staat onder 'lees het hele bericht'.

Vrijwilligers bedankt!

Afgelopen seizoen hebben hééél veel vrijwilligers weer enorm veel werk verzet. Het bestuur nodigt daarom als dank alle vrijwilligers van het seizoen 2015-2016 uit voor de barbecue op zaterdag 27 augustus. Vrijwilligers hoeven niet voor de barbecue te betalen maar moeten zich wel opgeven. Anders weten we niet op hoeveel mensen we moeten rekenen. Je kunt je tot en met woensdag 24 augustus opgeven via dit inschrijfformulier.