Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

 

 

 


Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Dynamo Beach
live!

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

december 2014

Voorlopig wedstrijdschema jeugd

Het jeugdprogramma voor de 2e helft van de competitie staat op de Nevobo site en op onze site. Het programma is echter voorlopig, zojuist kwamen er 16 wijzigingen binnen. Vanaf 7 januari is het programma definitief.

Prachtig volleybal tijdens 22e Cofely Internationaal Jeugdtoernooi

Drie dagen lang hebben 54 jeugdteams in het Omnisport en de WSV-hal gestreden om de felbegeerde kampioensbekers tijdens het 22e Cofely Internationaal Jeugdtoernooi van SV Dynamo op 27, 28 en 29 december. Volleyballiefhebbers konden genieten van prachtig volleybal van jeugdspelers in de leeftijdscategorieën A, B en C. Jeugdteams van de volgende verenigingen zijn kampioen geworden: Prima Donna Kaas Volleybalschool (Jongens A), Alterno (Jongens B), vc Polaris (Jongens C), Sudosa-Desto (Meisjes A), Sudosa-Desto (Meisjes B) en Emmen '95 (Meisjes C). De prijzen voor beste speler of speelster van het toernooi (MVP) gingen naar Yannick Vermaas van Prima Donna Kaas Huizen (Jongens A), Mickey Toet van Regio Zuid Ridderkerk (Jongens B), Eric Caspers van vc Menden Much (Jongens C), Cindy Zandstra van Sudosa-Desto (Meisjes A), Katja Stam van Emmen '95 (Meisjes B) en Carli Kroeze van Dynamo Tubbergen (Meisjes C). Kijk voor de volledige uitslag onder ‘Lees het hele bericht’.

 

Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Om het nieuwe jaar goed te beginnen organiseren de vereniging SV Dynamo Apeldoorn, de stichting Topvolleybal Dynamo en het businessnetwerk Vrienden van Dynamo de traditionele nieuwjaarsreceptie. Een goede mogelijkheid om iedereen weer te ontmoeten en persoonlijk een voorspoedig Nieuwjaar te wensen. De nieuwjaarsreceptie is op maandag 5 januari 2015 tussen 17.30 en 19.30 uur in het Dynamo Café. Er zijn smakelijk hapjes en drankjes en muziek van de bekende pianist-zanger, arrangeur en componist Bert Louissen. Laat even weten of je komt via de aanmeldlink dan krijgt de organisatie een indicatie van het aantal aanwezigen. Graag tot 5 januari! 

Geef je nog snel op voor het Blacklight toernooi op zaterdag 3 januari

Hé, speel jij bij de jeugd in een A, B of C-team? Geef je dan nog snel op voor het Blacklight toernooi op zaterdag 3 januari. Het is van 12.00 tot 16.00 en kost maar € 1. Daarvoor krijg je wat te drinken en een versnapering.

Je hoeft je niet per sé met een team van 4 personen op te geven, alleen of met z'n tweeën mag ook. De organisatie maakt dan een team. Wat is dat, een Blacklight volleybaltoernooi? De hal wordt helemaal afgeplakt en er worden blauwe neonlampen geplaatst. De lijnen en netten worden voorzien van speciale tape zodat ze reflecteren. We spelen met speciale ballen. Witte kleding is het beste te zien. Gebruik je fantasie en kom origineel gekleed en ding zo mee voor de orginaliteitsprijs.


De jeugd speelt van 12.00-16.00 uur en de senioren/recreanten van 19.00-22.30 uur.
 

 

Wat zijn we ontzettend trots op deze jongeren!

Onder grote belangstelling van hun ouders en collega-scheidsrechters ontvingen dit weekend 11 scheidsrechters van het Jeugdarbitragecorps het Nevobo diploma jeugdscheidsrechter VS2. Terwijl de Nevobo op haar website nog schrijft dat een Jeugdscheidsrechter tussen de 14 en 18 jaar is, hebben jullie laten zien dat leeftijd er niet altijd toe doet. Jullie laten zien dat je door enthousiasme, een flink portie lef, het volgen van workshops, veel te fluiten en steun van je ouders en begeleiding ook al een goede scheidsrechter kunt zijn als je nog geen 14 jaar bent! Van harte gefeliciteerd met je diploma!

Het Jeugdarbitragecorps wordt gevormd door 16 (10 jonger dan 14 jaar) jongeren:  Amy Sangers, Annemarieke Klaasen, Bas Pakkert, Dave Sangers, Femke van Embden, Hans Vriend (niet op de foto), Jasmijn de Wit, Julie Wolsink, Kaylee de Frens, Lianne Sonneveld, Marit Heupink, Robin Bussink, Sophia Souki (niet op  de foto), Tim Jacobsen, Tim Scholten, Valentin Helsoot en de begeleiders Ilse van Beusekom, Natasja Uiterweerd (niet op foto) en Bart jr en sr Bosman. De scheidsrechters floten tijdens de 1e seizoenshelft samen precies 100 jeugdwedstrijden, een aantal seniorenwedstrijden en een groot aantal wedstrijden tijdens mini-ochtenden.

Vijf mini teams kampioen!

Afgelopen zaterdag hebben de miniteams de laatste wedstrijden van dit (halve) seizoen gespeeld. Wat hebben ze allemaal goed hun best gedaan en veel plezier gehad. Er zijn maar liefst vijf mini teams kampioen geworden: N3.1, N4.5, N5.2, N5.4 en N6.5. Dat werd afgelopen zaterdag feestelijk gevierd in het Dynamo Café met een heerlijk stuk gebak! Alle spelers en speelsters, trainers en coaches, van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Meisjes C4 is kampioen!

Afgelopen zaterdag speelde Meisjes C4 de laatste wedstrijd van de 1e competitie helft in Brummen. Ze wisten dat ze met minimaal 3-1 moesten winnen om gelijk kampioen te worden. Dat lijkt een makkelijke opgave tegen de onderste van de poule..Lees in het wedstrijdverslag hoe de meiden, ondanks de zenuwen, hun kampioenschap hebben binnengehaald. Meiden en coaches, van harte gefeliciteerd!

 

 

A.s. zaterdag bekerwedstrijd Heren 1 tegen Orion

A.s. zaterdag 20 december staan de achtste finales van het bekertoernooi op het programma. Draisma Dynamo speelt thuis om 20.00 uur tegen Wenters Sports/Orion. Na het verlies van afgelopen weekend zal Orion extra gemotiveerd zijn om Draisma Dynamo pootje te lichten in het bekertoernooi. Heren 1 kan alle steun dus goed gebruiken maar moet zich nu eerst focussen op de Europacupwedstrijd in Turkije tegen Istanbul BBSK. Dat duel begint aanstaande woensdag 17 december om 17.00 uur plaatselijke tijd (16.00 uur in Nederland). Na de 1-3 thuisnederlaag wacht de Apeldoorners een bijna onmogelijke opgave: de Turken mogen niet meer dan één set winnen om überhaupt nog een 'golden set' uit het vuur te slepen, die dan vervolgens ook nog moet worden gewonnen. Maar niets is onmogelijk! Misschien is het woensdag mogelijk de wedstrijd rechtstreeks via Laola.tv te volgen. Houd de website en de sociale media in de gaten.

Ophalen bestellingen kerstactie

Iedereen die heeft meegedaan aan de kerstactie kan de bestelling volgende week ophalen in het Dynamo Café (bestuurskamer):
- maandagavond 22 december van 19.00 uur - 21.00 uur
- dinsdagavond 23 december van 19.00 uur - 21.00 uur 

Kerstvakantie stop: geen trainingen van maandag 22 december tot en met vrijdag 2 januari

Er zijn geen trainingen van maandag 22 december tot en met vrijdag 2 januari in de Welgelegenhal en het Omnisport. Uitzondering zijn de teams die trainingsruimte hebben aangevraagd. Op maandag 5 januari starten alle trainingen weer. Het bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen en een voorspoedig en sportief 2015.