Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

 

 

 


Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Dynamo Beach
live!

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

oktober 2014

Verplaatsing trainingen Omnisport op 4, 5 en 12 november

Belangrijk bericht voor teams die op dinsdag of woensdag trainen in het Omnisport (geldt dus niet voor teams die op dinsdag of woensdag trainen in de Welgelegenhal). In verband met de Europacupwedstrijd van Heren 1 op woensdag 5 november en een competitiewedstrijd op woensdag 12 november in het Omnisport, zijn de trainingen op dinsdag 4, woensdag 5 en woensdag 12 november verplaatst naar andere sporthallen. Onder ‘lees het hele bericht’ staat in welke sporthal je kunt trainen en waar je de sleutel op moet halen en terugbrengen. Graag afstemmen met de andere teams die in ‘jouw’ hal trainen. Ieder team moet zelf ballen meenemen. 

Kom naar het Pietenfeest op woensdag 19 november

Op woensdag 19 november krijgen we bijzonder bezoek in het Omnisport .... het is dan weer tijd voor ons jaarlijkse Pietenfeest! Alle mini's zijn van harte uitgenodigd om mee te komen feesten en spelen. Ook broertjes en zusjes vanaf 3 à 4 jaar oud zijn welkom, mits zij in staat zijn om zelfstandig aan de spelletjes mee te doen. Hoe het programma eruit ziet en hoe je je kunt opgeven lees je onder 'lees het hele bericht'. Opgeven kan tot en met vrijdag 14 november.

Heren 12 bijt van zich af in Brummen

Heren 12 had afgelopen weekend wat recht te zetten in Brummen. Met zes man in het veld (in plaats van vijf), de juiste teamspirit en een behoorlijke vechtlust moest het lukken om een set, liefst meerdere setjes, te pakken. Hoe dat is verlopen lees je in het wedstrijdverslag

Gratis met je partner of kameraad naar de Europacupwedstrijd?

Een dringende oproep van Heren 1. Op woensdag 5 november a.s. spelen wij, de mannen van Draisma Dynamo, een Europacupwedstrijd in het Omnisport. Dat betekent een wedstrijd met alle ‘toeters en bellen’, dus inclusief de speciale wedstrijdvloer. Voor het leggen daarvan is het zaalteam verantwoordelijk, maar bij het opruimen van de wedstrijdvloer hebben de mannen van het zaalteam een paar sterke kerels nodig. Nou kan de club daarvoor natuurlijk extern mensen inhuren, maar waarom zouden we niet een paar Dynamoleden aanbieden tegen een leuke vergoeding deze taak op zich te nemen?

Meisjes C6 verliest met 4-0 van Dio

Meisjes C6 verloor gisteren met 4-0 van Dio Ugchelen. Een wedstrijd om snel te vergeten. Op naar de volgende wedstrijd! Lees het wedstrijdverslag.

Heren 2 verslaat Sliedrecht met 3-1

Heren 2 versloeg gisteren de knappe mannen van Sliedrecht met 3-1 en maakt een verrassend goed begin in de topdivisie: 5 wedstrijden gespeeld en 11 punten. Lees meer over de 'wijvenserve' van Sjoerd, de killblocks van Bram en Lars en de bommen van Kay in het wedstrijdverslag. En als je dit dan zo leest, dan wil je dit spektakel de volgende keer zelf ook graag zien. Dat kan. Volgende week zaterdag (1 november) mag Heren 2 weer aan de bak in eigen huis. Cito komt op bezoek met oude bekende Freek Michel. Iedereen is van harte welkom om 16.00 uur, toegang gratis. 

Speeldata bekend van de NOJK (Open Club)

De data voor de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK), ook wel Open Club genoemd, zijn bekend. De voorronde vindt plaats op zaterdag 3 januari 2015 (de laatste zaterdag van de kerstvakantie), de halve finale op zaterdag 7 februari 2015 (dit keer niet in de voorjaarsvakantie) en de finale op zaterdag 14 maart 2015. Alle informatie over het kampioenschap is terug te vinden op www.volleybal.nl. Onder ‘Lees het hele bericht’ staat meer informatie over de NOJK.

Geef je nog snel op voor de ouderavond over sportplezier!

Aanstaande donderdag 30 oktober is het dan zover: de ouderavond van TV Sportplezier! Deze avond wordt georganiseerd om ouders te laten zien hoe zij kunnen bijdragen aan het sportplezier van kinderen. Dit zal gebeuren door middel van filmpjes, opdrachten, discussies en nog veel meer! De interactieve ouderavond begint om 19.30 uur in het Dynamo Café. De avond zal ongeveer twee uur duren. Opgeven kan nog tot en met dinsdag 28 oktober via de website. Uiteraard zijn trainers en coaches ook van harte welkom! Tot de 30e!

 

Bloembollen ophalen: zaterdag 1 november van 10.00 - 14.00 uur in het Dynamo Café

A.s. zaterdag 1 november kunnen alle bloembollenverkopers hun bloembollen van 10.00 uur tot 14.00 uur ophalen in het Dynamo Café. Vergeet dit alsjeblieft niet! Als je ze niet kunt ophalen, vraag dan iemand anders van je team om jouw bloembollen mee te nemen. Bezorg de bloembollen bij je 'klanten' tegen contante betaling. Voor 16 november moet je het geld van de bloembollen aan je trainer hebben gegeven. De winnaar van de bloembollenverkoop zal a.s. zaterdag 1 november rond de wedstrijd van Dames 1 bekend worden gemaakt. Dames 1 speelt om 16.00 tegen VVC-Vught. De bloembollenactie is georganiseerd in samenwerking met Baltus Bloembollen in Vaassen. Met deze actie vullen we de clubkas aan. Maar liefst 40 procent van de omzet vloeit naar de vereniging! 

Super Saturday op zaterdag 1 november

De tweede Super Saturday van dit seizoen is a.s. zaterdag 1 november! Zowel Dames 1, Heren 1 als Heren 2 spelen dan een thuiswedstrijd. Dit keer geen hapje eten in het Dynamo Café, dat kan de volgende keer weer op zaterdag 15 november. Dames 1 speelt zaterdag om 16.00 uur tegen VVC-Vught, Heren 2 om 16.00 uur tegen Pelster/CITO en Heren 1 om 20.00 uur tegen koploper en regerend landskampioen Landstede. Dames 1 en Heren 2 spelen in de topdivisie, Heren 1 komt uit in de eredivisie. Wees erbij! De toegang tot de wedstrijden van Dames 1 en Heren 2 is gratis. Voor de wedstrijden van Heren 1 betalen volwassenen € 5, jeugd t/m 16 jaar € 2,50. Leden hebben gratis toegang.

Voor aanvang van deze wedstrijd kun je aan de kassa ook kaartjes kopen voor de Europa Cup wedstrijd op woensdag 5 november. Heren 1 speelt dan tegen het Zwitserse Biogas Volley Näfels in het Omnisport. De wedstrijd begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 18.30 uur. De entree bedraagt voor niet-leden € 10 (17 jaar of ouder) en € 5 (tot en met 16 jaar) en voor leden € 5 (17 jaar of ouder) en € 2,50 (tot en met 16 jaar). Zet de datum vast in je agenda!