Bestel een nieuw wedstrijdshirt

Ik ben erbij!

O Ik eet mee!

Elly van de Kemp

Volleybalvereniging SV Dynamo heeft niet alleen de ambitie om op sportief gebied de top te halen, maar vindt het net zo belangrijk dat leden het naar de zin hebben. Om ongewenste omgangsvormen te voorkomen, hebben bestuur en vertrouwenspersonen een protocol opgesteld waarin wordt beschreven wat wij als vereniging verstaan onder ongewenste omgangsvormen, wat de vereniging hiertegen doet en wat de vertrouwenspersoon hierin kan betekenen (zie onder Dynamo > voor leden > gedragsregels)

Als er voor een lid van Dynamo en/of voor de ouder(s)/verzorgers van een minderjarig lid aanleiding bestaat om een situatie van ongewenst gedrag bespreekbaar te maken, dan kunt u contact opnemen met de vertrouwenspersoon van de vereniging.

Zij heeft als taak:

• het bieden van eerste opvang voor het slachtoffer
  • het zo duidelijk mogelijk in kaart brengen van de ongewenste situatie
  • het zo mogelijk doen beëindigen van de ongewenste situatie
  • het indien nodig en gewenst behulpzaam zijn bij het indienen van een klacht of verdere verwijzing
  • indien nodig doorverwijzen naar andere relevante hulpverleningsinstellingen.

De vertrouwenspersoon verricht haar werkzaamheden anoniem en volkomen vertrouwelijk. Ze rapporteert anoniem aan de secretaris van het bestuur. Als er naar haar mening aanleiding is om maatregelen te nemen, zal zij de situatie bespreken met een vertegenwoordiger van het bestuur. Deze laatste is verantwoordelijk voor het besluit over eventuele maatregelen die genomen moeten worden en de communicatie hierover.

Elly van de Kemp
Email vertrouwenspersoon@svdynamo.nl