Bestel voor 1 juni je nieuwe wedstrijdshirt

Maikel Brouwer
ICT

Jeugdtoernooi
Het Internationaal Jeugdtoernooi van SV Dynamo Apeldoorn staat garant voor drie dagen topvolleybal met de beste jeugdteams van Nederland en daar buiten. Voor veel verenigingen is het jeugdtoernooi al jaren dé ideale voorbereiding op de Asics Open (NK). Buitenlandse top jeugdteams zien het toernooi als een unieke gelegenheid hun krachten te meten met Europese tegenstanders.

Wanneer
Het toernooi vindt jaarlijks plaats op 27, 28 en 29 december. De eerste twee dagen worden poulewedstrijden gespeeld, op 29 december zijn de finales.

Waar
De wedstrijden worden gespeeld in het prachtige nieuwe sportcomplex Omnisport Apeldoorn en de hier tegenover gelegen WSV-hal.

Inschrijven
Inschrijven kan jaarlijks tot ongeveer 20 oktober. Vroegboekers krijgen een korting van 25 euro op het inschrijfgeld. Wil je een inschrijfformulier of informatie ontvangen, stuur dan een mail naar jeugdtoernooi@svdynamo.nl.

Leeftijdscategorieën

• Jongens en Meisjes A (op 30 september van dit jaar maximaal 18 jaar oud)
  • Jongens en Meisjes B (op 30 september van dit jaar maximaal 16 jaar oud)
  • Jongens en Meisjes C (op 30 september van dit jaar maximaal 14 jaar oud)

Kosten
Het inschrijfgeld voor deelname aan het toernooi bedraagt € 175 per team. Dit bedrag is inclusief de lunch op alle dagen.

Overnachten
Overnachten kan in de Dynamohal, Hostel Stayokay Apeldoorn of het Woldhuis.

Teams die blijven overnachten betalen bovenop hun inschrijfgeld:

• € 17,50 per persoon per nacht voor een overnachting in Hostel Stayokay of het Woldhuis
  • € 10 per persoon per nacht voor een overnachting in de Dynamohal

Dit bedrag is inclusief het ontbijt op de tweede en derde dag. Er zijn dinerbonnen te koop voor een warme maaltijd op 27 en 28 december.

Meer informatie
Wil je meer informatie over het toernooi, neem dan contact op met Auke Snijder, 06 287 788 47 of Peter van Gent, 06  303 988 22, email: jeugdtoernooi@svdynamo.nl.