Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Concept teamindeling en trainingsrooster

Publicatie concept teamindeling

In de afgelopen weken is er hard gewerkt aan de concept teamindelingen. In eerder berichten was aangegeven dat de publicatie deze week zou zijn, maar dat zal iets vertraagd worden. De publicatie van de concept teamindelingen zal begin volgende week gepubliceerd worden op de website.


Trainingsrooster van maandag 13 mei t/m vrijdag 28 juni

Dit seizoen is er aan de teams gevraagd wat de voorkeur had binnen door trainen of buiten trainen op de beachvelden. We hebben deze inventarisatie verwerkt in het trainingsrooster. Dit rooster zal gelden vanaf maandag 13 mei t/m vrijdag 28 juni (laatste trainingsdag van dit seizoen).

In het rooster staan de 4 velden in Omnisport en de 4 beachvelden zodat je kan zien waar een team traint. Bij de beachvelden staat ook de term afhangen. Die heeft te maken met het gebruik van de beachvelden, zie later in dit bericht.

Het trainingsrooster kan je vinden onder: Roosters -> Trainingen

We hebben er voor gekozen het rooster al te publiceren ondanks dat niet iedereen al weet in welk team je komend seizoen gaat spelen. Je kan zodra de concept teamindeling gepubliceerd is direct kijken wanneer je moet trainen.


Gebruik maken van de Beachvelden

Alle teams hebben kunnen kiezen of ze binnen of buiten op de beachvelden willen trainen. Wil je naast je ingeplande training een keer Beachen dan kan dit door een veld af te hangen*.

Afhangen komt uit het tennis waar je, je naam op een bordje ophing bij een baan waarmee je voor een bepaald tijdsblok de tennisbaan hebt gereserveerd. Ondertussen gebeurd dit vaak digitaal en dat is ook hoe we het bij Dynamo gaan doen.

Het afhangen van beachvelden is niet gratis hier zal een klein bedrag voor gerekend worden. De procedure hoe beachvelden afgehangen en betaald kunnen worden zal via de mail en de verschillende appgroepen worden gecommuniceerd. Hierbij zal ook worden toegelicht waarom er een klein bedrag voor gerekend zal worden.