Nieuw wedstrijdshirt nodig?

Zin in een lekkere oliebol of appelbeignet?

Ook dit jaar organiseren we weer een oliebollenactie! Alle mini’s en jeugdleden gaan vanaf 4 december op pad om oliebollen en appelbeignets te verkopen. Mocht er geen mini of jeugdlid bij je aan de deur komen, dan kun je de oliebollen en appelbeignets ook via de site bestellen. De opbrengst gebruiken we voor leuke activiteiten voor de mini’s en de jeugd (o.a. mini- en jeugdkamp). We verkopen oliebollen (met of zonder krenten) van Bakkerij Toet per zak van 10 stuks voor € 9,00. De appelbeignets kosten € 7,50 per 5 stuks. Vul uiterlijk 20 december het bestelformulier in. Betaling verloopt via een eenmalige incasso. De vers gebakken oliebollen en appelbeignets kun je 31 december tussen 10.00 uur en 12.00 uur afhalen in het Dynamo Café. Alvast hartelijk dank voor je bestelling!