Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

29 november belactie: steun SV Dynamo via de VriendenLoterij

SV Dynamo steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk. Elk lot dat meespeelt met de Vriendenloterij levert onze vereniging € 6,75 op (de helft van de lotprijs van € 13,50). Je steunt hiermee niet alleen Dynamo, je maakt zelf ook elke maand kans op duizenden prijzen variërend van auto’s, fietsen, iPhones en led tv’s tot reis- en dagjes uit cheques en geldprijzen die kunnen oplopen tot € 100.000. Op woensdagavond 29 november organiseren we een speciale belactie met de VriendenLoterij. Je kunt ‘s avonds gebeld worden door één van onze leden met de vraag of jij ook Dynamo wil steunen via de VriendenLoterij. 

Doel

Met deze actie willen wij geld inzamelen voor het inrichten van een deel van het Dynamo Café voor de jeugd en de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen, zoals een set and pass basket (zie foto). 

SV Dynamo steunen

Word je niet gebeld maar wil je wel Dynamo steunen? Dan kun je ook via de website van de VriendenLoterij een lot bestellen. 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van SV Dynamo. 

Speel je al mee in de Vriendenloterij?

Dan kun je eenvoudig met je lot SV Dynamo steunen. Bel naar de klantenservice van de VriendenLoterij 0900 300 1400. Vraag om de sponsorcode van je lot(en) te veranderen in 310502. Dit is de clubcode van sportvereniging Dynamo in Apeldoorn. Nu speel je vanaf de 1ste van de volgende maand voor SV Dynamo Apeldoorn zonder extra kosten. Zo simpel is het.

Meer informatie

SV Dynamo steunen via de VriendenLoterij
VriendenLoterij