Nieuw wedstrijdshirt nodig?

Bestel een pizza voor de Europa Cup pizza avond

Nevobo speld voor Hilke en Joop

Vanavond ontvingen Hilke Tol en Joop Beuker een oorkonde en een Nevobo speld voor hun jarenlange inzet als scheidsrechter. Wanneer Hilke haar eerste wedstrijd floot is waarschijnlijk niet precies meer te achterhalen, maar dat dat meer dan 25 jaar geleden is,  is zeker. Daarom ontving ze uit handen van Bart Bosman een zilveren Nevobo speld. Hilke floot in het verleden nationaal en nu fluit ze ook nog af en toe een wedstrijd in onze hal en wil dat volhouden tot ze ook de speld krijgt die Joop vanavond ontving.
Wij vonden een bewijs van Joop's scheidsrechtersactiviteiten in het voormalige clubblad Time-out van 1980 onder het kopje: 'scheidsrechtervergoedingen 2e helft seizoen 1979-1980' en mogen aannemen dat Joop  ongeveer 40 jaar geleden al floot en hij derhalve vanaf nu een gouden Nevobospeld mag dragen. Joop is de vaste scheidsrechter van Dames 11.
Lieve Hilke en beste Joop ik wil jullie hartelijk danken voor jullie jarenlange inzet voor een activiteit waar menig lid van gruwt: het fluiten van wedstrijden.