Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Bestel een nieuw wedstrijdshirt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden Jubileum
Ik ben erbij!

O Ik eet mee!

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

Bestel het nieuwe wedstrijdshirt

Heb je nog geen nieuw wedstrijdshirt besteld? Dan kun je dat nog steeds doen. De levering ervan kan echter plaatsvinden na je 1e wedstrijd. Heb je uiterlijk vrijdag 2 juni een nieuw wedstrijdshirt besteld, dan is je shirt ruim op tijd voor de competitie. Je krijgt automatisch bericht als je je shirt kunt ophalen. 

Het nieuwe wedstrijdshirt wordt gemaakt door Hummel en geleverd door Intersport. Je kunt kiezen uit een getailleerd damesmodel in de maten XS t/m XL en een recht unisex model (maten 128 t/m XXL). De prijzen zijn € 29,99 voor de shirts in de kindermaten 128 t/m 164 en € 34,99 voor de volwassen maten. Voor de shirts in volwassen maten is dit een speciale introductieprijs t/m 2 juni. Daarna wordt die prijs € 44,99. De shirts in kindermaten blijven ook na 2 juni € 29,99.

Pas het shirt bij Intersport en bestel op tijd!

Als je voor 3 juni bestelt, is het shirt gegarandeerd op tijd voor het nieuwe wedstrijdseizoen. Bestel je later, kan de levertijd oplopen tot 12 weken i.v.m. productie in het buitenland. Intersport houdt maar een beperkte voorraad aan. Bestel daarom vóór 3 juni en profiteer van de speciale introductieprijs!

Lees het hele bericht voor informatie over het bestelproces.

Deze tekst is ook als mail naar de leden verstuurd.

 

Beste Dynamo-leden,
 
Vanaf vandaag is het mogelijk om het nieuwe wedstrijdshirt te bestellen!
 
Waarom een nieuw wedstrijdshirt?
Omdat Hummel de huidige wedstrijdshirts niet meer levert, stappen we met ingang van het seizoen 2017-2018 als vereniging over op een nieuw wedstrijdshirt. Door te kiezen voor een eigen ontwerp shirt zijn we niet langer afhankelijk van de beperkte beschikbaarheid van shirts in de standaard collecties. Bovendien kunnen we nu de originele clubkleuren gebruiken in het shirt en ons zo onderscheiden van de “andere clubs in het geel”. Ook alle mini’s spelen vanaf het nieuwe seizoen in datzelfde shirt en dragen dus geen afwijkend shirt meer.
 
Sponsoring
Het nieuwe shirt ziet er wat ontwerp en kleurstelling betreft natuurlijk al anders uit dan het huidige standaard wedstrijdshirt. Nieuw is ook dat er meerdere sponsoren op het shirt zijn opgenomen. Hiermee heeft de vereniging een nieuwe inkomstenbron gevonden.
 
Logo SV Dynamo
Uit de stemmingen is gebleken dat er inderdaad draagvlak is voor een nieuw of vernieuwd logo. Dat logo zal natuurlijk ook direct op de nieuwe shirts worden opgenomen. Om de onthulling van het logo met het wedstrijdshirt samen te laten vallen, zal het nieuwe shirt op 1 juli tijdens het jubileumfeest worden gepresenteerd.
 
Het nieuwe shirt
Het nieuwe wedstrijdshirt dat wordt geleverd door Intersport, wordt voor ons gemaakt door Hummel. Je kunt kiezen uit een getailleerd damesmodel in de maten XS t/m XL en een recht unisex model (maten 128 t/m XXL).
De prijzen zijn € 29,99 voor de shirts in de kindermaten 128 t/m 164 en € 34,99 voor de volwassen maten. Voor de shirts in volwassen maten is dit een speciale introductieprijs t/m 2 juni. Daarna wordt die prijs € 44,99. De shirts in kindermaten blijven ook na 2 juni € 29,99.
 
N.B.
Een borst- en rugnummer is nodig vanaf de C-jeugd. Je nummer vind je op de site van SV Dynamo. Check dat nog even goed, er zijn enkele nummers gewijzigd! Bij je bestelling vul je je eigen nummer in, zodat deze op je shirt gedrukt kan worden.
Mini’s hebben geen nummer op het shirt nodig.

 
Bestel op tijd!
Als je voor 1 juni bestelt, is het shirt gegarandeerd op tijd voor het nieuwe wedstrijdseizoen. Bestel je later, kan de levertijd oplopen tot 12 weken i.v.m. productie in het buitenland. Intersport houdt maar een beperkte voorraad aan. Bestel daarom vóór 3 juni en profiteer van de speciale introductieprijs!
 
 
Maatvoering en pasmomenten
De shirts vallen klein blijkt uit de eerste pasmomenten. Omdat het een geheel nieuw shirt betreft is het daarom van belang dat je past, om er zeker van te zijn dat je een passend shirt bestelt! Bestellingen kunnen niet worden geannuleerd.

  • Vanmiddag, woensdag 10 mei, kun je het shirt passen in het Dynamocafé van 15:30 – 17:00 uur. 
  • Vanaf donderdag 11 mei zijn de passhirts bij Intersport en kun je daar gaan passen.
 
Hoe bestellen?
Bestellen kan via een speciaal voor ons ingerichte webshop:
www.svdynamo-clubshop.nl
Onder het kopje Clubshirts vind je de verschillende shirtversies:
 
Deze webshop zullen we in de komende maanden ook verder gaan inrichten met aanverwante artikelen. Je vindt er nu al een mooie selectie volleybalartikelen.
Daarnaast kun je eventueel ook in de winkel bestellen. De bestellingen moeten direct worden betaald.
 
Afhalen shirts
Zodra de bestelde shirts binnen zijn bij Intersport, zullen wij jullie een bericht doen dat er opgehaald kan worden. Dat zal voor iedereen gelijktijdig zijn op bepaalde data.
 
Vragen?
Heb je nog vragen? Kijk dan even hieronder, bij de veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag daar niet bij staan, mail je vraag dan naar kleding@svdynamo.nl.
 
  
 
Veelgestelde vragen
 
 
Waarom moet ik een nieuw shirt kopen als mijn huidige nog prima past?
SV Dynamo heeft vanaf volgend seizoen een nieuw wedstrijdshirt omdat de oude shirts niet meer leverbaar zijn. We hebben gekozen voor een volledig nieuw, uniek shirt in onze originele clubkleuren en een eigen ontwerp. De oude wedstrijdshirts zijn te afwijkend en mogen daarom in het nieuwe seizoen niet meer worden gebruikt tijdens competitiewedstrijden.
 
Ik ben libero in mijn team, welk shirt moet ik bestellen?
Als je vaste libero bent, bestel je het liberoshirt. Dat is een shirt in tegengestelde kleuren. In de webshop is dit apart aangegeven.
 
Ik word misschien libero, maar dat weet ik pas na 1 juni. Moet ik nu een liberoshirt bestellen?
Nee, je bestelt dan gewoon een regulier wedstrijdshirt. We zorgen als vereniging dat er extra liberoshirts worden besteld voor dergelijke situaties.
 
Ik ben een Mini, maar pas niet meer in een shirt in kindermaat. Wat nu?
Je kunt je shirt bestellen in welke maat je wilt. Ook volwassen maten zijn voor de mini’s te bestellen. Je vult dan natuurlijk geen nummer in voor een eventuele bedrukking.
 
Ik speel in de Jeugd, maar draag nog een kindermaat. Wat nu?
Je kiest in de webshop niet voor het minishirt, maar voor het unisexmodel. Daar zie je de twee grootste kindermaten ook staan en heb je ook de mogelijkheid om een nummer te laten bedrukken.
 
Waarom is een op maat gemaakt shirt, ondanks de aanwezigheid van shirtsponsoren, duurder dan een standaardshirt?
De vereniging kiest ervoor om de reclame inkomsten aan te wenden om haar sportieve ambities beter in te vullen. Tegelijkertijd stellen deze extra inkomsten de vereniging in staat om in de toekomst de druk op de contributieverhoging te verlagen.
Verder worden standaardshirts in grotere aantallen geproduceerd waardoor de prijzen lager zijn.