Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Voorjaarsactiviteit mini’s op zaterdag 13 mei

In december 2016 hebben de mini’s oliebollen verkocht om in het voorjaar van 2017 weer wat leuks te gaan doen met z’n allen. Eerder hebben we al gezwommen bij het Kristal en gesprongen bij Bounz. Dit jaar gaan we ook iets actiefs doen en wel BOWLEN!


Op zaterdag 13 mei zijn om 14:00 uur de kinderen van Nijntje, de Sportspeeltuin en de niveaus 2, 3 en 4 aan de beurt. Zij gaan een uurtje bowlen bij Bowlingcentrum Apeldoorn (Nieuwstraat 66) en daarna krijgen ze wat te drinken met wat lekkers. Om 15:00 uur zijn de banen vrij voor de niveaus 5, 6 en de jongste jeugd die is uitgenodigd. Ook zij krijgen daarna wat te drinken en snacken.


Wil je je teamgenoten wel eens laten zien dat je de bal ook op de bowlingbaan de goede kant op kunt sturen? Schrijf je dan snel in via deze link. Er is geen maximum aantal, dus inschrijven = erbij zijn.
Om vooraf te weten hoeveel banen we moeten reserveren, willen we je inschrijving graag uiterlijk 1 mei ontvangen. Eventuele vragen kun je stellen via mini@svdynamo.nl.