Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

3-2 winst voor Heren 2 in Utrecht

Heren 2 won gisteren met 3-2 van VV Utrecht. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Breaking news: SV Dynamo H2 wint titanenstrijd op punten

In het vorige wedstrijdverslag werd opgeroepen om meer arrogantie op de speelmat neer te leggen. Of dat in deze eerstvolgende uitwedstrijd ook gelukt is, kunt u hier lezen. VV Utrecht versus SV Dynamo H2 is als de strijd der giganten Badr Hari versus Rico Verhoeven, een prachtig affiche. Het werd een spannende 3-2 overwinning, waarin de thuisploeg zich na twee dik verloren sets toch nog niet gewonnen gaf. Pas in de vijfde set werd de overwinning binnengesleept (25-17, 25-17, 21-25, 22-25 en 15-11).


In aanloop naar
In voorbereiding op deze wedstrijd werd, net zoals in het gevecht van de eeuw vooraf overleg, de focus gelegd op een wedstrijd over minder rondes. We gingen voor maximaal vier -in plaats van de voor ons (zeker in uitwedstrijden) bijna gebruikelijke vijf sets- waar eer en uitbetaling (net als later op de avond in het casino) het doel zijn. Echter de bookmakers van de Nevobo voorspelden  (op basis van de statistieken) vooraf een 3-2 overwinning voor ons. Achteraf blijkt dat ze ook gelijk kregen.


Stare-down
Het doel was duidelijk: alleen de maximale overwinning telt! Op basis van de verschillende stijlen betekent dit dat we wilden gaan voor een overrompeling met een knock-out in de eerste twee rondes en de punten. Om dit te bereiken dus geen “mannequin challenge”, waarin stilstaan tot kunst verheven wordt, maar beweging in het veld en zodoende het speelveld met huid en haar verdedigen. Meer arrogantie tonen houdt in dat we ‘gewoon’ met een “stare-down” moesten laten zien dat opgeven en weglopen geen enkele optie is.


Geen definitieve knock-out
De thuisploeg leek vanaf het eerste fluitsignaal van de Limburgse referee onder de indruk te zijn. Met een enorme foutenlast werden de eerste twee sets met 25-17 geïncasseerd. Zonder direct in de aanval te gaan, maar meer een verdedigende strategie (voorkomen van een te hoge foutenlast op serve en in de aanval), lagen we op koers. De definitieve knock-out kwam er in de derde set nooit. Met een toenemende servicedruk en andere speelstijl (alles dwars door het midden) werden we keer op keer verrast en zelf gedwongen de hoeken op te zoeken (21-25). In de vierde set kregen we weer iets meer grip, maar in de slotfase verzuimden we het gat echt te dichten en ook deze set ging verloren (22-25). Gelukkig konden we in de laatste set ons nog opladen om toch met de overwinning aan de haal te gaan. Gebroken omdat het (net) niet lukte om de definitieve knock-out uit te delen, maar gelukkig geprezen met een zeldzame 3-2 overwinning.


Aankomende zaterdag staat de laatste wedstrijd van de eerste speelhelft op het programma. Vanaf 16.30 uur spelen we in onze eigen vertrouwde omgeving (Omnisport) tegen Axell Claims/Sovoco. Na afloop zullen we aan de bar van ons eigen (NIX18) Dynamo Café met z’n allen pas de balans opmaken van de eerste seizoenshelft.