Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Trainingsaanbod voor trainers en toekomstige trainers

De technische commissie nodigt trainers van Dynamo teams uit om deel te nemen aan het trainersopleidingsprogramma. Ook volleyballers die nog geen trainer zijn kunnen hun belangstelling kenbaar maken voor het trainingsaanbod. Wil je een training volgen, meld je dan z.s.m. aan bij Auke Snijder via aukesnijder@yahoo.com. Een aantal trainingen beginnen al begin januari, dus hoe eerder je je aanmeldt, hoe meer kans je maakt om te kunnen beginnen. Onder 'lees het hele bericht' staat een kleine selectie van het totale opleidingsaanbod. Het meest actuele opleidingsaanbod met locaties, data en tijden voor de 2e helft van het seizoen 2014-2015 is te vinden op www.scope-volleybal.nl. In de blauwe navigatiebalk klikken op Opleidingen en Clinics.

VT-2 Trainersopleidingen

De VT-2 opleiding bestaat uit 5 bijeenkomsten van 3 uur waarin de trainers worden voorbereid op het trainen en coachen van jeugdteams of seniorenteams tot en met de 2e klasse.

Voor de 2e helft van het seizoen worden er drie VT-2 opleidingen aangeboden die starten op de volgende data;
- Zaterdag 10 januari van 09.00 - 12.00 uur
- Zaterdag 17 januari van 09.00 - 12.00 uur
- Zondag 18 januari van 10.00 - 13.00 uur

Verkorte VT-3 opleiding

Voor trainers die al meerdere jaren ervaring hebben als trainer en graag hun trainersdiploma willen halen, maar het aan de tijd ontbreekt om 10 workshops te volgen, is er de mogelijkheid om via een verkort traject het VT-3 diploma te behalen.


De trainer volgt geen workshops, maar wordt ondersteund om een portfolio voor de VT-3 samen te stellen waarin hij aantoont over voldoende niveau te beschikken om direct de PvB’s aan te vragen. Nadat het portfolio is samengesteld vindt er een trainingsbezoek plaats waarin het portfolio wordt besproken en gekeken wordt of de trainer over voldoende vaardigheden in de praktijk beschikt om vervolgens de PvB’s af te kunnen leggen.

Beginnerscursus CMV

Deze cursus is uitermate geschikt voor coachende ouders, trainers of mensen die in 1e instantie de stap naar de CVT-2 opleiding te groot vinden. In 2 workshops van 3 uur worden de belangrijkste principes van het training geven aan de CMV-jeugd besproken. Mocht je als trainer na de beginnerscursus toch verder willen dan is het mogelijk om een verkorte CVT-2 opleiding te volgen.


De volgende beginnerscursus CMV staat gepland op zondag 11 januari van 09.00 - 12.00 uur in ’s Heerenberg.