Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Minikamp 2014 – safaripark Tébé

De kriebels en de zenuwen waren bij veel kinderen al vroeg aanwezig. Met heel veel mini’s en maar 80 plekken voor het minikamp moest er snel ingeschreven worden. De grote vraag, tot twee weken geleden, was; wat is het thema van dit jaar? Dit jaar gingen we met z’n allen op een safarikamp!

 

Vrijdag 13 juni was voor veel mini’s geen ongeluksdag. Want eindelijk was het zover, het weekend van het minikamp. Dit betekent vooral weinig slapen, veel snoep, maar vooral heel veel plezier! Rond half 8 was iedereen aanwezig op de kamplocatie: De Wildwal in Lunteren. Zoals ieder jaar werd het kamp geopend door middel van een creatieve openingsactiviteit. Dit jaar werden er mascottes gemaakt die bij iedere activiteit mee genomen konden worden. De apen, struisvogels, zebra’s, neushoorns, giraffen, buffels, tijgers, olifanten, cheeta’s, leeuwen en de nijlpaarden waren er nu helemaal klaar voor!


Tegen schemering was het tijd voor het smokkelspel in het bos. En ondanks dat het smokkelspel iedere keer weer een groot succes is onder de kinderen én de begeleiders, waren deze laatste dit jaar iets minder blij. De eerste poulewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Spanje begon namelijk om 9 uur. De begeleiders werden echter op de hoogte gehouden door ‘het thuisfront’, waardoor de doelpunten door het bos werden geschreeuwd. Het doel van het smokkelspel is om met je hele groepje alle posten in het bos te bereiken. Hier krijg je een stempel en zodra je alle stempels verzamelt hebt, moet je zo snel mogelijk terug naar het beginpunt. Dit is echter niet zo makkelijk als je weet dat er 3 douanes in het bos lopen die ervoor zorgen dat je zo min mogelijk stempels weet te behalen. Na de eerste ronde gingen de jongste mini’s terug naar het kamp om bij het kampvuur te smullen van lekkere marshmallows. De oudste gingen door voor een tweede ronde, zonder zaklamp! Ook voor hen was er na het smokkelspel lekker wat drinken met marshmallows en kon iedereen natuurlijk genieten van de zang- en gitaarkunsten van Irie. Tegen 1 uur lag iedereen op bed, maar dit betekende natuurlijk niet dat het gelijk stil was. Voor sommige dames was het de eerste nacht wel een beetje spannend. De vraag was dan ook of ze hun groepsleider ‘mama’ mochten noemen deze avond. Na nog wat keten, kletsen, lachen en moppen vertellen op de kamer was het rond half 3 helemaal stil en lag iedereen lekker te slapen!


Zaterdagochtend liepen de eerste kinderen rond 7 uur alweer lekker buiten. Op de hockey cockey, ze kunnen zeggen wat ze willen, ochtendgymnastiek en het vliegerlied werden de kinderen klaargestoomd voor de rest van de dag. Er stond namelijk nog een bosspel, speurtocht, vossenjacht en een bonte avond op het programma. Na het ontbijt was het tijd voor het bosspel. Op de vroege morgen moesten de groepen in het bos op zoek naar puzzelstukken en objecten. Hieruit kon een rekensom gemaakt geworden en zo werden de hersens flink gekraakt deze ochtend. De uitkomst van de rekensom leverde een cijfercode op, waarmee een schatkist geopend kon worden. Het gereken was echter niet voor niks, want de beloning hiervoor was een waardebon voor een heerlijk ijsje in de middag!


Na de lunch was het tijd voor de speurtocht naar het dorp. Door middel van een kaart en vragen werd de weg verteld. Bij aankomst was het even tijd om rustig wat te eten en te drinken. Ook was de begeleiding op de hoogte van de nieuwste rage onder de jeugd; namelijk de loombandjes. Er werden dan ook veel armbandjes gemaakt in de tussentijd. Uiteindelijk kon iedereen uitgerust aan de vossenjacht beginnen. En hoe gaaf is een vossenjacht als een deel van de spelers en de staf van heren 1 een vos blijkt te zijn?! In het centrum van Lunteren zaten uiteindelijk 8 verschillende vossen verstopt. Na de vossenjacht was het de hoogste tijd om de waardebon van het ijsje in te leveren. Eenmaal terug op het kamp konden de kinderen heerlijk genieten van de vrije tijd. Er werd hierin flink geoefend voor de bonte avond, maar ook werd er gevolleybald met de mannen van heren 1.


Tegen 5 uur kwam er een grote frietkraam het kampterrein opgereden. Er werden namelijk lekker frietjes gegeten deze avond. Hierbij kon iedereen kiezen uit een snacks en zo waren de buikjes voor de rest van de avond goed gevuld. Na het eten begonnen de zenuwen toch wel een beetje te komen. Iedereen had druk geoefend voor de bonte avond. Deze begon natuurlijk met een optreden van Irie, maar het blijkt dat Irie niet de enige is die gitaar kan spelen. Antoine uit jongens 6.1 had ook zijn gitaar mee genomen en speelde 2 foutloze geweldige nummers! Na 4 liedjes op de gitaar en 2 dansjes van de begeleiding om een beetje in de stemming te komen was het tijd om de jury van de avond te verwelkomen. Er was namelijk weer hoog bezoek vanuit Apeldoorn. Vier dames van dames 1 waren de juryleden van de bonte avond! Zij hebben dan ook veel voorbij zien komen, van dansjes tot quizzen en van toneelstukjes tot het uitvoeren van opdrachten. Met zijn alle hebben we voor een geweldige avond gezorgd, want natuurlijk kwamen de groepsleiders niet onder de opdrachten en de quizzen uit. Na de bonte avond werd er nog een spel bedacht door Eric. Zo kon iedereen zich nog even uitleven, maar daarna was het toch echt tijd om naar bed te gaan. Om 12 uur lagen alle kinderen lekker in hun bed!


Zondagochtend werd er uitgeslapen door het hele kamp. Rond half 9 was het tijd voor de ochtendgymnastiek en deze keer was dat een hele speciale! Het was namelijk vaderdag, dus de papa’s werden extra in het zonnetje gezet. Nadat de spieren weer lekker losgeschud waren, was het tijd voor het ontbijt. Maar het was helaas ook alweer tijd om de koffers in te pakken en om de kamers op de ruimen. De tijd vliegt als je het leuk hebt, want dit was alweer de laatste dag! De hele dag stond de zeskamp op het programma. Deze bestond uit een touwspel, stormbaan, zwembadjesvolleybal, sponzenrace, een waterrace en een estafette. Het weer zat de hele dag mee, dus al het water in de spelletjes kwam goed van pas. Sinds 3 jaar is de buikschuifbaan de afsluiter van het minikamp! Hier werd het laatste uurtje van het kan dan ook extra van genoten, door de mini’s en de begeleiders. Want als de kinderen gingen schuiven, konden de begeleiders natuurlijk niet achterblijven. Rond kwart voor 3 kwamen de meeste ouders de kinderen alweer ophalen en was dit helaas het einde van het kamp.


Door deze geweldige sponsoren hebben we er een geweldig minikamp van kunnen maken: Tebé, Scheeres BV, Autoverhuur Bultman, Aan de Stegge, Bellaflor-Dijkhof, Houtkubus, Carwash Kleiboer en Dijkgraaf-Rijsdorp.


Dames 1 en heren 1, heel erg bedankt dat jullie er waren! En natuurlijk aan alle kinderen die mee waren, bedankt voor dit geweldige minikamp! We hebben van jullie genoten en het was weer geweldig!


De begeleiding en organisatie