Bestel voor 1 juni je nieuwe wedstrijdshirt

Ik ben erbij!

O Ik eet mee!

Jubileum aanwezig

Ja, ik ben van de partij!
Leuke en sportieve activiteiten op de wieler- en atletiekbaan

Zaterdag 1 juli staat het hele Omnisport open voor alle Jubileumbezoekers! We gaan daar voor jong en oud tussen 12:00 (inloop vanaf 11:00 uur) en 16:00 uur een enorm spektakel van maken.

Wil je vast een kijkje nemen in het Omnisport, klik dan op de foto en kijk op de 4 verdiepingen van het Omnisport.

Introducé/introducee
Deelname aan deze activiten is voor (ex-)leden/vrijwilligers van Dynamo en familie.  Je mag ook iemand uitnodigen die betrokken is bij Dynamo. Deze moet zich wel net als jij zich via dit formulier opgeven.

Sportieve meerkamp (vanaf circa 8 jaar)

Ben je 8 jaar of ouder en vind je het leuk om in een Meerkamp actief te zijn en bijvooreeld onder deskundige leiding rondjes rijden op de mooiste wielerbaan van Europa dan kan dat! Andere onderdelen van de Meerkamp zijn o.a. turnen, atletiek (verspringen en sprint), hockey, voetbal en natuurlijk volleybal.

Let op! Als je 12 jaar of jonger bent kun je aan zowel de Spinnenwebcross als de Vossenjact meedoen.
Als je aan de Meerkamp wil mee doen kun je niet aan onderstaande activiteiten deelnemen.

Spinnenwebcross (alle leeftijden)

Vind je het leuk om het hele Omnisport te ontdekken, dan kan dat met de Spinnenwebcross. Door leuke opdrachten uit te voeren leer je het hele Omnisport kennen en vind je vast wel de geheime plaatsen. Misschien is wel een van de vragen hoeveel gele klapstoelen er op de tribune zijn. Klik op de foto en loop door het Omnisport, je kunt op alle 4 verdiepingen komen en zo de gele stoeltjes tellen.

Vossenjacht (tot circa 12 jaar)

In het Omnsiport zijn meer dan 30 Vossen. Vind jij ze allemaal? Als je lid ben van Dynamo en ongeveer 12 jaar of jonger bent is dit iets voor jou! Je mag ook een vriendje/vriendinnetje uitnodigen en natuurlijk mogen broertjes en zusjes ook meedoen. Ze moeten net als jij zich wel opgeven.