Bestel een nieuw wedstrijdshirt

Ik ben erbij!

O Ik eet mee!

Aanmelding jeugdkamp 2017

Lijkt het je ook fijn om lekker te chillen met je teamgenoten bij een kampvuur, een spannend bosspel te spelen of bijzondere sporten en spellen te doen? Geef je dan snel op voor het jeugdkamp in Bathmen op 12, 13 en 14 mei. We gaan van dit kamp iets speciaals maken want het is het 10e jeugdkamp! We weten ondertussen welke programma onderdelen jullie gaaf vinden. Daarom doen we de floppers eruit en houden we de toppers erin. Zoals een kampvuur, multibal, chaosvolleybal, spooktocht e. Het kan niet anders dan dat het weer topkamp gaat worden.

Wie mogen zich opgeven?

• Leden die de C-leeftijd hebben (geboren op of tussen 1-10-2002 en 30-9-2004)
  • Leden die de B-leeftijd hebben (geboren op of tussen 1-10-2000 en 30-9-2002)
  • Leden die de A-leeftijd hebben (aleen 1e jaars) (geboren op of tussen 1-10-1999 en 30-9-2000)

Je kunt je opgeven tot en met 2 mei. Bij afmeldingen na 20 april kan helaas geen restitutie van de kosten plaatsvinden.

Meer informatie

Misschien hebben je ouders nog vragen of maken ze zich ergens zorgen over. Stuur dan een mail naar jeugdkamp@svdynamo.nl. In bepaalde gevallen bellen we terug om de vraag te beantwoorden.

Kosten

De kosten voor het kamp bedragen € 75 per deelnemer maar als je je voor 20 april opgeeft krijg je vroegboekkorting. Je betaalt dan € 55. Betalen gaat via eenmalige automatische incasso. Het inschrijfgeld wordt rond 4 juni afgeschreven.

Mee op kamp?

Vul dit formulier zo snel mogelijk volledig in en klik op 'Versturen'. Je ontvangt na het invullen direct een e-mail ter bevestiging.

Heb je je ingeschreven? Dan ontvang je per mail een boekje met het programma, een paklijst en de gegevens waar en hoe laat je er moet zijn.

Wat is je naam?
Bereikbaarheid ouder tijdens het kamp

Onder welk telefoonnummer is een ouder tijdens het kamp bereikbaar?

U ontvangt ter bevestiging van deze aanmelding een e-mail.