Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

Pizza Eindfeest!

Kaarten Interland Oranje-Japan!

 

 

 

 

Schrijf je nu in voor het minikamp!

 

 

 

 

 

Bestel een pizza voor zaterdag 10-2

 

 

 

 

Geef je op voor het Chinees buffet op zaterdag 20-01

 

 

 

 

 

 

Bestel patat en 2 snacks voor de Friethuys MAJO Europacup avond

 

 

 

 

 

Lasagne of penne

 

 

 

Chinees buffet 14 oktober

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BBQ 26 augustus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mmmmm, ik bestel ook lekkere oliebollen van Bakkerij Toet

Zaterdag a.s. Super Saturday
Bestel Burger King
 

 

 

 

 

 

 

Woensdag 7 december Europacup
19.30 Omnisport
Bestel toegangskaarten
 

 

april 2018

Vrijwilliger van het jaar: Janet de Jonge

"Moet ik nou zelf een stukje op de site zetten over de vrijwilliger van het jaar” vroeg Janet, kort na de uitreiking van de prijs, zich hardop af.  Bij uitzondering mag ik nu het stukje op de homepage plaatsen.


Even voordat de winnaar bekend werd zei nog iemand tegen mij dat hij geen naam zou kunnen bedenken van iemand die nu vrijwilliger van het jaar zou worden. Ik wist wel beter en gelukkig ziet het bestuur ook de tomeloze inzet van mensen ‘achter de schermen’.


Op 1 april 2004 werd Janet recreant-lid bij onze vereniging. Een paar jaar later kwamen we met elkaar in gesprek en wilde Janet ‘wel iets’ doen met communicatie. Dat ‘wel iets’ werd al snel een activiteit waar Janet heel veel uren per week instak en nog steeds insteekt. Maar daar bleef het niet bij. Inzet is belangrijk, maar wat Janet dreef was om de communicatie en organisatie rondom activiteiten op een hoger plan te brengen. Als websiteredacteur komen ontzettend veel initiatieven van leden langs die iets willen opzetten en vragen om ‘even iets’ op de site te zetten. Even doorvragen bij de initiatiefnemer en het bleek al snel dat soms het initiatief nog niet voldoende was doordacht, informatie miste en/of de organisatie nog niet rond was. Dat was en is nu soms nog steeds de valkuil voor Janet om niet in de organisatie 'gezogen' te worden.

4-0 winst en p/d voor Heren 2

Heren 2 won zaterdag in eigen huis met 4-0 van Set-Up '65. Het leverde een 2e plek op in de competitie en p/d wedstrijden in de meivakantie. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

Start kaartverkoop Oranje - Japan tijdens eindfeest

Op 17 mei om 19.30 speelt Oranje een vriendschappelijke interland tegen Japan in de topsporthal van het Omnisport. Onder de door bondscoach Gido Vermeulen geselecteerde spelers bevinden zich oud Dynamo toppers Jeroen Rauwerdink, Dirk Sparidans, Jasper Diefenbach, Nimir Abdelaziz, Sjoerd Hoogendoorn, Freek de Weijer, Wessel Keemink en Ewoud Gommans. Wil je 17 mei niet in de rij staan voor de kassa? Koop dan zaterdag 21 april in het Dynamo Café vast je toegangsbewijzen (tegen contante betaling). Dit kan tussen 15.00 uur en 21.00 uur. Een kaartje kost € 5 (tot en met 16 jaar) of € 7,50 (17 jaar en ouder). Vrijwilligers van Dynamo kunnen een vrijkaartje aanvragen via secretaris@svdynamo.nl of zich morgen in het Dynamo Café intekenen op de vrijwilligerslijst. De kaartjes kun je voor de wedstrijd afhalen en als extraatje krijg je nog een paar consumptiemunten kado. We hopen op volle tribunes!!  

Doe mee aan het bedrijvenvolleybaltoernooi van Sprengeloo

Sprengeloo organiseert dit jaar voor de tweede maal een bedrijvenvolleybaltoernooi voor scholen, bedrijven, instellingen en andere organisaties in Apeldoorn en omgeving. Ook niet-bedrijfsgebonden teams, zoals buurten/straten of sportieve vriendengroepen kunnen meedoen aan het toernooi! De winnaar in iedere categorie ontvangt, behalve de sportieve eer, een mooie wisselbeker. Dit team mag zich een jaar lang beste volleybalploeg van Apeldoorn noemen! Het Bedrijventoernooi is gepland op vrijdag 29 juni 2018. Elk team speelt de poule- en finalewedstrijden op één avond tussen 19:00 en 23:00 uur. Kijk voor meer informatie op de website van Sprengeloo.

MC5 kampioen!

Zaterdag 14 april konden de meiden van MC5, tijdens de voorlaatste wedstrijd in de competitie, het kampioenschap in de 2e klasse zeker stellen. Daarvoor moest dan wel de volle winst gepakt worden tegen Alterno MC4. De Dynamo meiden begonnen sterk aan de wedstrijd en lieten Alterno in de eerste set kansloos: 25 – 10. In de tweede set zorgde een combinatie van zenuwen en onnodige fouten aan de kant van Dynamo voor een zorgelijke achterstand van 2 – 10. Enkele ouders op de tribune werden al wat onrustig. Straks hebben we die taart voor niks gekocht...  We gaan hier in eigen huis toch geen set laten liggen? Want 1 verloren set zou kunnen betekenen dat op 21 april  de beslissing zou vallen in de uitwedstrijd tegen Klarenbeek, de huidige nummer 2. Geen aanlokkelijk vooruitzicht natuurlijk.

Trainingen tot de zomervakantie en nieuwe teamindeling

Met 2 weken meivakantie en een aantal feestdagen in het vooruitzicht, hieronder een overzicht van de trainingen tot aan de zomervakantie. Zijn er geen trainingen en wil je toch trainingsruimte aanvragen? Doe dat dan zo snel mogelijk en ruim van te voren via een app of mail naar Auke. 

Programma Eindfeest

Het seizoen 2017-2018 is weer omgevlogen. Zaterdag 21 april organiseert SV Dynamo een gezellig eindfeest als afsluiting van het seizoen. Iedereen (leden, ouders, broertjes, zusjes etc.) van jong tot oud, is van harte welkom. Op het programma staat o.a. een disco voor de jongste jeugd en de huldiging van onze kampioenen, jubilarissen en vrijwilliger van het jaar. Natuurlijk ontbreekt ook het eten niet en sluiten we de avond traditiegetrouw af met een gezellig feest. Wil je een pizza van Domino’s mee eten? Bestel dan je pizza voor a.s. zaterdag 21 april 12.00. Een pizza kost € 5, neem contant geld mee. Onder 'lees het hele bericht' staat het complete programma. Tot zaterdag!

Help mee als Oranje vrijwilliger in het Omnisport

Het Oranje Dames  en Heren volleybalteam speelt in de periode van 17 t/m 31 mei verschillende wedstrijden in het Omnisport. We zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die op 27 mei en/of 31 mei willen helpen met het opbouwen en afbreken van het veld. Als beloning ontvang je gratis entreekaarten. Heb je zin om mee te helpen en topvolleybal te kijken? Stuur dan een mailtje naar t.zijp@dynamovolleybal.nl waarin je aangeeft op welke dag(en) je wilt helpen. Onder 'Lees het hele bericht' staat een overzicht van alle wedstrijden.

Nederlaag Heren 2 zorgt voor spanning in laatste speelronde

Op zaterdag 14 april speelde Heren 2 de een na laatste wedstrijd van het seizoen tegen E.V.V. uit Elburg. Lees het wedstrijdverslag van trainer/coach Jorg Radstake.

De clubhuiscommissie zoekt jou!

De clubhuiscommissie zoekt niet alleen mensen voor achter de bar maar ook om mee te draaien binnen de clubhuiscommissie (CHC). Interesse? Spreek iemand van ons aan of stuur een mail naar clubhuis@svdynamo.nl. Je bent ook (vrijblijvend) van harte welkom tijdens onze volgende vergadering op donderdag 19 april om 20.00 uur in het Dynamo Café. Als lid van de CHC kun je kiezen uit diverse taken die verschillende tijdsinvesteringen vragen. We vergaderen in ieder geval eens in de 6 weken en daarnaast ben je per seizoen 4 zaterdagen het aanspreekpunt voor de (senioren)bardienst.