Volleyballen iets voor jou? 
Geef je op voor 3 x gratis trainen, Info over lidmaatschapLid worden

Geef je op voor Court crew H1/D1

 

 

 

 

 

 

 

Bestel je pizza voor Super Saturday! 

 

 

 

Volleyballen iets voor jou? 
Flyer (2 t/m 18 jaar)

 

 

 

 

 

 

Ja, ik kom ook naar het wereldcafé ledenraadpleging op woensdag 31 oktober 


 

 

Kom naar het eindfeest op zaterdag 21 april! 

 

 

 

 

 

Laatste Super Saturday op 7 april, bestel een Domino's pizza

 

 

 

 

Nieuw voor peuters en kleuters:
nijntje Beweegdiploma en Sportspeeltuin

 

 

november 2012

Succesvolle trainer/coachavond

Zo’n 20 jeugdcoaches en -trainers kwamen dinsdagavond in het Dynamo Café bijeen tijdens de eerste trainer/coach bijeenkomst van het seizoen. Gezamenlijk werd teruggeblikt op de eerste helft en ook alvast vooruitgekeken naar de tweede helft van de jeugdcompetitie. Vragen die aan de orde kwamen: wat speelt er binnen de teams, zijn er wijzigingen te verwachten in de teamindeling en in de grootte van de teams. Afgesproken is verder dat alle trainers en coaches van jeugdteams binnenkort het beleidsplan ontvangen met daarin de leerdoelen voor kinderen van de C- B- en A-leeftijd. Bart heeft aansluitend een presentatie gegeven over positief coachen. Deze succesvolle avond krijgt een vervolg in februari 2013. Ook zal de jeugdcommissie bij voldoende belangstelling een aparte voorlichtingsavond organiseren over spelsystemen.

Leer de sprongservice met Manon Flier

Lastig die sprongservice? Manon Flier leert het je zo, bekijk de video.

Heren 2 blijft winnen

Heren 2 blijft winnen, ook de uitwedstrijd tegen Keistad ging met 3-1 naar Apeldoorn. Als je wilt weten hoe Michiel van Dorsten geblesseerd is geraakt, hoe Sjoerd leert blokken en hoe het is gesteld met de vorm van Justin, lees dan het wedstrijdverslag.

A.s. zaterdag Super Saturday!

Super Saturday 24 november 2012

Na een geslaagde Super Saturday afgelopen zaterdag zijn we al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de 2e editie op 24 november a.s. Menig vader en/of moeder kon eindelijk eens rustig een drankje in het Dynamo Café nuttigen terwijl hun kinderen met veel plezier werden opgevangen in de Kidscorner. 24 november staat in het teken van Sinterklaas, wat natuurlijk niet betekent dat de teams hun wedstrijdpunten gaan weggeven, maar wel dat we er een gezellige Hollandse avond van gaan maken. Om 16.30 uur speelt Dames 1 de plaatselijke derby tegen vv Alterno Dames 1 en om 20.00 uur speelt Draisma Dynamo Heren 1 tegen Prins/VCV uit Veenendaal. Tussen de wedstrijden door kan de jongste jeugd weer terecht in de Kidscorner en kan iedereen (die zich opgeeft) gaan genieten van soep en pannenkoeken verzorgd door 't Pannekoekhuis. Het toetje blijft voorlopig een verrassing en wie weet volgen er meer verrassingen! In ieder geval weer reden genoeg om 24 november vast in je agenda te schrijven. Klik hier om je op te geven voor het eten.

Kom naar het Pietenfeest op woensdag 28 november!

Ook dit jaar is er voor de mini’s weer een doldwaas Pietenfeest! Op woensdagmiddag 28 november a.s. van 15.00 tot 18.00 uur komen de Pieten naar het Omnisport. Dit jaar zullen de lange mannen van Heren 1 een training geven en misschien…… komt er nog wel bezoek. Kom je ook? Meld je dan voor zaterdag 24 november aan via Sint.svdynamo@gmail.com en zorg dat je woensdag 28 november om 15.00 uur met je sportkleren aan in het Dynamo Café bent. Neem dus je sportkleren én 1 euro mee, want dat kost het om mee te doen. Tot ziens op het Pietenfeest!

 

Heren 2 treurt om een verloren set

Afgelopen zaterdag boekte Heren 2 een 3-1 overwinning tegen een goed spelend Sudosa. Volgens trainer/speler/coach Justin Sombroek was deze uitslag een goede afspiegeling van de verhoudingen. Toch voelt een verloren setje wat zuur als je gewend bent geraakt aan 4-0 overwinningen. Lees het wedstrijdverslag.

A.s. zaterdag Super Saturday!

A.s zaterdag 10 november is het Super Saturday. Op Super Saturday spelen Dames 1 en Heren 1 een thuiswedstrijd, naast héél veel andere teams van SV Dynamo. Dames 1 speelt om 16.30 tegen Sliedrecht Sport en Draisma Dynamo Heren 1 om 20.00 uur tegen STV Tilburg. Maar voor het zover is kunnen we vanaf 9.00 uur eerst kijken naar de wedstrijden van onze jeugdteams MB3, MC2, MC3, MB5, MB2, MC1, MA1, JA1 en MB1. Om 13.15 uur volgen de senioren met Dames 2, om 13.45 Heren 3 en Dames 7 en om 16.00 uur Dames 3 en Heren 2. Tussen de wedstrijden van Dames 1 en Heren 1 in is er een Kids Corner voor de jongste jeugd, een Lounge Room voor de oudere jeugd en een Chinees buffet voor diegenen die zich hiervoor hebben aangemeld. Na de wedstrijd van Heren 1 is er een bokbierproeverij in het Dynamo Café in samenwerking met Mitra (kosten € 7,50, opgave vooraf is niet nodig) en kunnen we luisteren naar de groep Aisling (Keltisch voor "droom”) die traditionele Ierse muziek ten gehore brengt. Tot a.s. zaterdag in het Omnisport!

Ouder van mini mag gratis naar wedstrijden Heren 1

Met ingang van a.s. zaterdag 10 november mogen alle mini’s (met een lidmaatschapskaart van SV Dynamo) één ouder gratis meenemen naar de wedstrijden van Heren 1 (Dames 1 wedstrijden zijn voor iedereen gratis te bezoeken). Dit geldt ook voor mini’s die al bij de C volleyballen (richtlijn: een mini is op 30 september 2012 11 jaar of jonger). Graag je lidmaatschapspasje meenemen naar de wedstrijd. Het gratis entree voor één mini-ouder geldt (voorlopig) alleen voor het seizoen 2012-2013 en kan a.s. zaterdag al in praktijk worden gebracht. Dan is het namelijk Super Saturday, een dag dat Heren 1 en Dames 1 allebei thuis spelen in het Omnisport: Dames 1 om 16.30 tegen Sliedrecht Sport en Draisma Dynamo Heren 1 om 20.00 uur tegen STV Tilburg. Tussen beide wedstrijden in is er een Kids Corner voor kinderen t/m 12 jaar en een Lounge Room voor de oudere jeugd. Aanmelden hiervoor is niet nodig. Alle reden dus om a.s. zaterdag naar het Omnisport te komen en onze teams aan te moedigen!

Burgemeester John Berends bezoekt SV Dynamo

Dinsdagmiddag 6 november bracht de nieuwe burgemeester van Apeldoorn, de heer Berends, een bezoek aan alle sportverenigingen op het complex De Voorwaarts: WSV, DNY, SV Dynamo/Draisma Dynamo, De Adelaar en AV ’34. Via een rondje langs alle locaties is hij bijgepraat over de verenigingen die in en om het Omnisport hun thuisbasis hebben. Burgemeester John Berends ontving twee waardecheques. Eentje voor gratis toegang voor alle gemeenteambtenaren, raadsleden en B&W van Apeldoorn tijdens Super Saturday, zaterdag 10 november a.s., met o.a. wedstrijden van Dames 1 en Heren 1. En een voor een clinic van Heren 1 (2 tegen 6) voor B&W van Apeldoorn.